ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Στον Βιολογικό και σε θέματα υγείας οι πόροι του Φεστιβάλ Μήλου από την Imerys

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινωνία της Μήλου ότι λόγω ιδιαίτερων συνθηκών και έκτακτων αναγκών που παρουσιάστηκαν από την αρχή του 2020, η Εταιρία μας δεν θα χορηγήσει το φετινό Φεστιβάλ του Δήμου Μήλου.  Η απόφαση αυτή δεν ήταν ούτε εύκολη ούτε επιθυμητή, αφού το όνομά της Εταιρίας είναι άρρηκτα συνδεμένο με αυτό τον πολιτιστικό θεσμό που διοργανώνεται στη Μήλο αδιάλειπτα τα τελευταία 26 χρόνια.

 

Ειδικά για φέτος, και μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Μήλου, αναλάβαμε το κόστος αναβάθμισης και συντήρησης του Βιολογικού Σταθμού Λυμάτων που η Εταιρία μας παρέδωσε στην τοπική κοινωνία το 2009. Επιπρόσθετα σε αυτό το κόστος, υψηλότερο του συνολικού ποσού χορηγίας του Φεστιβάλ Δήμου Μήλου, αποφασίσαμε να κατευθύνουμε όσο περισσότερους οικονομικούς πόρους είναι δυνατόν σε θέματα υγείας με έμφαση την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

 

Με την ελπίδα ότι η τοπική κοινωνία θα κατανοήσει και θα συμμεριστεί τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί στο πλαίσιο ενός νέου και πρωτόγνωρου παγκόσμιου οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος, ευχόμαστε η Μήλος να παραμείνει ένας ασφαλής προορισμός για τους εποχικούς επισκέπτες και κυρίως ένας ασφαλής τόπος για τους κατοίκους της.

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios