ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Μ. Μικέλης: Εμπαίζατε τους Μηλιούς επί 9 έτη

Αξιότιμε κύριε Δαμουλάκη,
 
 
 Διαβάζοντας τη δημόσια επιστολή σας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, διαπιστώνουμε για ακόμη μια φορά εμπαιγμό της νοημοσύνης των δημοτών που διοικήσατε 9 έτη.  
 
 
Έξυπνα διατυπωμένη η δημόσια τοποθετησή σας με τη συγκεκριμένη επιστολή,  αλλα εαν ο στόχος της ειναι να ενημερώσει ορθά τους δημότες για δήθεν κακώς κείμενα, παρακαλείσθε όπως εξηγήσετε στους δημότες τους λόγους που ενώ το 2016 συζητήθηκε το θέμα της αναφερόμενης εγκατάστασης στον Καστανά από την Επιτροπή Περιβάλλοντος στην οποία παραστήκατε και ψήφισε ομόφωνα αρνητικά ως προς την εγκατάσταση, για ποιό λόγο δεν προχώρησε η νόμιμη διαδικασία της ενημέρωσης και της λήψης απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο (;).
 
Προφανώς το δημοτικό συμβούλιο δεν πιστώνεται δικαστικού ρόλου ώστε να αποδώσει ευθύνες ανεύθυνων καταστάσεων διοίκησης. Ο στόχος της Συνεδρίασης ήταν να αποφασίστουν από κοινού οι εξουσιοδοτημενες ενέργειες αποτροπής της εν λόγω εγκατάστασης.
 
 Ευτυχώς ή δυστυχώς για εσας, ο κόσμος δικάζει και καταδικάζει κάθε υποφαινόμενη πολιτική που μας οδηγεί σε αδιέξοδες καταστάσης άστοχης ηγεσίας. Κρίνει εκ του αποτελέσματος τα πεπραγμένα. Τα δικά σας κρίθηκαν προ πολλου, εφόσον το πολυσυζητημένο θέμα δεν καταφέρατε να το ανακόψετε.  Λυπηρό! 
 
 
 Οι απαντήσεις θα δοθούν μόλις μας επιτραπεί να κοινοποιήσουμε τα επίσημα έγγραφα των κινήσεων μας, κινήσεις που σαφώς έπρεπε να είχαν δρομολογηθεί και παρατωθεί κατά τη δική σας θητεία. 
 
Κύριε  Δαμουλάκη, 
Είναι στη διάθεσή σας τα επίσημα έγγραφα που στάλθηκαν στο Δήμο κατα τα έτη 2013, 2016 και 2019 και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε περί αυτών, εφόσον επι της θητείας σας, προφανώς, δεν προλάβατε να τα δείτε.
 
Σας ευχαριστούμε για την απόλυτη κληρονομιά αστοχιών που δωρίσατε έπειτα από 9 έτη διοίκησης! 

menelai katerinav ikeli255x220
koyntoyratzis255x220 0

Ακολουθήστε μας

loyladaki 255x2202
Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios