ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Η παράσταση ‘Οι Φύλακες της Φύσης’ στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Μήλου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου , σας περιμένει την Τετάρτη 14/10 στις 19:00 στην αυλή του σχολείου  στον Τριοβάσαλο για να παρακολουθήσετε παρέα την εκπαιδευτική -περιβαλλοντική παράσταση “Οι Φύλακες της Φύσης ” από την θεατρική ομάδα  Εν Οδώ , στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας ηλεκτρικών αποβλήτων. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα μοιραστεί σε όλα τα παιδιά το ομώνυμο παραμύθι από την θεατρική ομάδα.

 

 

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού και η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη.

 

 

«Οι Φύλακες της Φύσης» και μαζί οι νέοι φίλοι τους, ο Φώτης και η Φωτούλα, τα δίδυμα αδέρφια της οικογένειας Ηλεκτρονικάκη, θα μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα για την Φωτοκύκλωση των παλιών λαμπτήρων και των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών στους μικρούς και μεγάλους συμμαθητές τους στο σχολείο.

 

 

Μαζί θα ξεκινήσουν την εκστρατεία για τη σωτηρία του πλανήτη από αυτά τα σύγχρονα είδη απορριμμάτων που απειλούν το περιβάλλον.

 

 

Στο νέο ταξίδι της Γνώσης θα συναντήσουν στην παλιά αποθήκη του σπιτιού τους κάποιους περίεργους παλιούς “συγκατοίκους” τους, που θα τους δώσουν το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα της Φωτοκύκλωσης.

 

 

menelai katerinav ikeli255x220
koyntoyratzis255x220 0

Ακολουθήστε μας

loyladaki 255x2202
Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios