ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Η πρώτη δήλωση του αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Λεονταρίτη για τα αθλητικά έργα της Μήλο ήρθε παραδόξως μέσω ενός σχολίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Η πρώτη δήλωση του αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Λεονταρίτη για τα αθλητικά έργα της Μήλο ήρθε παραδόξως μέσω ενός σχολίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Λεονταρίτης, ρίχνει την ευθύνη της ανυπαρξίας προγραμματισμού αθλητικών έργων στο νησί της Μήλου στον πρόεδρο του Παμμηλιακού, ο οποίος όπως όλως περιέργως αναφέρει δεν έκανε κάποιο αίτημα, αφήνοντας βέβαια αιχμές και στην δημοτική αρχή την οποία χαρακτηρίζει ως άμεσα υπεύθυνη, ενώ στην ίδια απάντηση γίνεται αναφορά και σε παράγοντες του νησιού που κάλλιστα θα μπορούσαν να αφορούν την έπαρχο του νησιού.

Ατυχές χαρακτηρίζει το σχόλιο του αντιπεριφερειάρχη η πλευρά του Παμμηλιακού, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου αν ήταν στο χέρι του προέδρου να κάνει αιτήματα και να δρομολογεί αθλητικά έργα στο νησί τότε δεν θα υπήρχε λόγος για τα όσα έχουν προηγηθεί. Επίσης ο Παμμηλιακός μένει στην τοποθέτηση του προέδρου του, ο οποίος ουσιαστικά ζητά από τον κ. Λεονταρίτη να μεριμνήσει και για τη Μήλο, όπως πράττει για άλλα νησιά.

Βέβαια από την ακόλουθη απάντηση του κ. Λεονταρίτη βγαίνει το συμπέρασμα ότι πλέον τα σωματεία θα μπορούν να κάνουν αιτήματα για έργα, πράγαμ ιδιαίτερα σημαντικό, αφού αυτό λύνει τα χέρια των δήμων και της Περιφέρειας, που θα πρέπει πλέον να εξετάζουν τα αιτήματα και να προχωρούν στην υλοποίηση τους.

Διαβάστε το σχόλιο του κ. Λεονταρίτη:

Καλή σας ημέρα.

Απαντώ "εδώ ,προκειμένου όσοι διάβασαν τις δηλώσεις του κυρίου Βαμβακάρη, να μάθουν την αλήθεια.

Διότι η διεκδίκηση δημοσιότητας , προκειμένου να εισπράξει τα εύσημα δεν είναι ηθικό, όταν βασίζεται σε ψέμματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΏ λοιπόν τον κύριο Βαμβακάρη να δώσει στη δημοσιότητα, έστω και ένα έγγραφο με το οποίο υποβάλλει αίτημα προς την Περιφέρεια από το σωματείο του.

Ποτέ δεν έχει στείλει...

Τα έργα αντικατάστασης χλοοτάπητα και ηλεκτροφοτισμου των γηπέδων έχουν ξεκινήσει πριν δυο χρόνια και το γνωρίζουν ΟΛΟΙ στις Κυκλαδες. ( και φυσικά και ο ίδιος)

Που ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο κύριος πρόεδρος... ;;;

Μας υπέβαλε αίτημα και δεν το δεχτήκαμε.

Την δική του λοιπόν αδράνεια , μην προσπαθεί τώρα να την μετατρέψει σε ευθύνη άλλων.

Τα έργα έγιναν παντού κατόπιν ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ των σωματείων.

Κάτι που αδιαφόρησε να πράξει ο κύριος Βαμβακάρης.

Δεν σας θυμόμαστε κύριε Βαμβακάρη στις μονο εκλογές .

Εσεις ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΤΕ να μας γνωστοποιησετε κάποιο αίτημα , από τις εκλογές μέχρι σήμερα.

Επίσης είναι έκδηλη η προσπάθεια του να εισπράξει εύσημα μέσα από τα ΜΜΕ, διότι ενω προ ολίγων ημερών ήλθε σε επαφή μαζί μου ( και μάλιστα στο messenger, τόσο ... θεσμικα) και του εξήγησα τα πάντα , με ευχαρίστησε και μου είπε ότι με περιμένει να τα πούμε από κοντά, ξαφνικά(?) την επόμενη μέρα έβγαλε ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

Κύριε Βαμβακάρη, δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας πολίτης της Μήλου, που να πιστεύει ότι μας ενδιαφέρουν ΟΛΑ τα παιδιά των Κυκλαδων , εκτός της Μήλου.

Μήπως το πρόβλημα είναι των παραγόντων της Μήλου που αδιαφόρησαν να μας υποβάλουν κάποιο αίτημα...Μήπως ...;;;

Εάν λοιπόν θέλετε βοήθεια στην αλλαγή χλοοτάπητα, υποβάλετε αίτημα, έστω και τώρα, κύριε Βαμβακάρη.

Εκτός αν προτιμάτε να την δημοσιότητα μέσω των ΜΜΕ ,αντί των λύσεων.

Εντός της ημέρας θα δημοσιοποιησω την συνομιλία μας για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία.

Υ.Γ

Κύριε Βαμβακάρη.

Την ευθύνη για τις Αθλητικές εγκαταστάσεις, τις εχει : Ο Α' Βαθμός Αυτοδιοίκησης Η Γ.Γ Αθλητισμού και η ΕΠΟ και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά.

Έχετε υποβάλει κάποιο αίτημα, προς αυτούς τους θεσμούς.

Είχατε κυβερνητικό Βουλευτή για πολλά χρόνια.

Του υποβαλλατε αίτημα...;;;

Λοιπόν την δική σας αδράνεια, μην προσπαθείτε να την μεταφέρετε σε άλλους.

Γνωρίζω ότι ασχολείστε με τον Αθλητισμό και μπράβο σας.

Όμως αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα κανετε να πολιτική με ψέμματα.

Καλή σας ημέρα.

πηγη:sportcyclades.gr

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios