ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ευχαριστήριο του Δήμου Μήλου για την προσφορά αλληλεγγύης των πολιτών της Μήλου

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μήλου, εκφράζουν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου, για την εξαιρετική πρωτοβουλία του να προσφέρει τρόφιμα, δώρα και χαμόγελα, σε 15 οικογένειες του νησιού μας που δυσκολεύονται οικονομικά να καλύψουν τις ανάγκες τους για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες γιορτές.

 

 

Στο πλαίσιο του κλίματος αλληλεγγύης που ενισχύεται από το εορταστικό πνεύμα, ο Σύλλογος Γονέων οργάνωσε τη συλλογή νωπών προΐόντων (κρέατα, τυριά, λαχανικά, φρούτα, γλυκά, ελαιόλαδα, μαγειρευτά γεύματα) καθώς και Χριστουγεννιάτικων δώρων για τις οικογένειες που έχουνε μικρά παιδιά και τα προσέφερε στην υπηρεσία μας για να τα διανείμουμε στα νοικοκυριά που τα έχουνε ανάγκη.
 
 
Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε και στους χορηγούς καταστηματάρχες, συλλόγους και συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και συνδράμαν πρόθυμα και γενναιόδωρα στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια.
Είθε το πνεύμα των Χριστουγέννων να γεμίζει με αγάπη, χαρά και αισιοδοξία τις καρδιές των δημοτών μας, με περίσσιο απόθεμα ώστε να το μοιράζονται με τους συνανθρώπους μας που το έχουνε ανάγκη.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε η ευλογία του Κυρίου, που γεννάται σε λίγες ημέρες, να αγκαλιάζει τα σπιτικά όλων σας!
 
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΛΟΥ
ΜΙΚΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 
More about:

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios