ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Μετάταξη υπαλλήλου του Δήμου Μήλου στην ΥΠΑ: Αναφορά στη Βουλή

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την επιστολή του Δημάρχου Μήλου Μανώλη Μικέλη με θέμα τη μετάταξη υπαλλήλου του Δήμου Μήλου σε Υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας. Στην επιστολή αναφέρεται ότι η υπάλληλος που αιτήθηκε την αναφερόμενη στο σχετικό έγγραφο μετάταξη, αποτελεί την μοναδική υπάλληλο του Τμήματος Δόμησης ως Πολιτικός Μηχανικός.
Στην επιστολή του Δημάρχου Μήλου παρακαλούνται τα αρμόδια υπουργεία να ενημερώσουν σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Τμήματος Δόμησης του Δήμου Μήλου, εφόσον εγκριθεί η εν λόγω μετάταξη, διευκρινίζοντας το τρόπο πρόσληψης προσωπικού.

 

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τους κ.κ. Υπουργούς: Εσωτερικών Μεταφορών και Υποδομών

Θέμα: «Μετάταξη υπαλλήλου του Δήμου Μήλου σε Υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας»

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά την επιστολή του Δημάρχου Μήλου Μανώλη Μικέλη με θέμα τη μετάταξη υπαλλήλου του Δήμου Μήλου σε Υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας. Στην επιστολή αναφέρεται ότι η υπάλληλος που αιτήθηκε την αναφερόμενη στο σχετικό έγγραφο μετάταξη, αποτελεί την μοναδική υπάλληλο του Τμήματος Δόμησης ως Πολιτικός Μηχανικός. Στην επιστολή του Δημάρχου Μήλου παρακαλούνται τα αρμόδια υπουργεία να ενημερώσουν σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Τμήματος Δόμησης του Δήμου Μήλου, εφόσον εγκριθεί η εν λόγω μετάταξη, διευκρινίζοντας το τρόπο πρόσληψης προσωπικού. Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο. Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα 28/12/2020

Ο καταθέτων Βουλευτής

Νίκος Συρμαλένιος

........................

Η επιστολή του Δημάρχου:

Η ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΙΚΕΛΗ

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios