ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ανακοίνωση για τον οριζόντιο εμβολιασμό των πολιτών στην Μήλο

Ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τον εμβολιασμό τους.

 

 

  1. Η δυνατότητα του ηλεκτρονικού ραντεβού μέσω της πλατφόρμας εμβολιασμών ΔΕΝ λειτουργεί πλέον για τη Μήλο, διότι ξεκίνησε η διαδικασία του μαζικού εμβολιασμού ανεξαρτήτως ηλικίας των κατοίκων της Μήλου (οριζόντιος εμβολιασμός 18+).
  2. Ως εκ τούτου, όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν θα πρέπει να απευθυνθούν ΑΜΕΣΑ στο Δήμο Μήλου, στα τηλέφωνα που έχουν ήδη αναρτηθεί στα ΜΜΕ.
  3. Όσοι πολίτες έχουν ΗΔΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ραντεβού στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (περιλαμβάνονται ΚΑΙ οι ευπαθείς ομάδες), ΔΕΝ χρειάζεται να απευθύνονται στον Δήμο Μήλου. Ισχύουν κανονικά τα ραντεβού τους.
  4. Όλοι οι εμβολιασμοί, τόσο από τα ηλεκτρονικά ραντεβού, όσο και από τους καταλόγους του Δήμου Μήλου, διενεργούνται αποκλειστικά από το Εμβολιαστικό Κέντρο του Κ. Υ. Μήλου.
  5. Ο οριζόντιος εμβολιασμός έχει ήδη ξεκινήσει πιλοτικά, με εμβόλια που έχουν σταλεί αποκλειστικά για αυτό το σκοπό και θα προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς, μόλις οριστικοποιηθεί ο κατάλογος από το Δήμο Μήλου.
  6. Υπολογίζεται ότι σε 10 ημέρες, θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη δόση του εμβολίου για όλους τους ενδιαφερομένους.
  7. Μέχρι σήμερα έχουν γίνει συνολικά περισσότεροι από 2000 εμβολιασμοί και το 60% των εμβολιασθέντων έχουν ολοκληρώσει και τη 2η δόση.

 

 

 

Ο Πρόεδρος της Δ/Ε του Κ.Υ. Μήλου

Κωνσταντίνος Μακρής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios