ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ευχαριστήριο από την Έπαρχο Μήλου προς τους ανθρώπους του Κέντρου Υγείας Μήλου

 

 

Λένε ότι, «ο άνθρωπος όταν νιώθει πόνο…είναι ζωντανός…

 

 

Αλλά όταν νιώθει τον πόνο του άλλου τότε είναι Άνθρωπος»

Πριν λίγες ημέρες, την Κυριακή του Πάσχα, είχα την τύχη να συναντήσω ανθρώπους με «Α» κεφαλαίο, ανθρώπους ευγενικούς, υπομονετικούς και πρόθυμους να θυσιάσουν την ξεκούρασή τους και το χρόνο τους, για να προσφέρουν στο συνάνθρωπό τους.

 

 

Που δεν διστάζουν να θυσιάσουν ακόμα και αυτή την τόσο σπουδαία ημέρα της Χριστιανοσύνης, την Εορτή των Εορτών, την ημέρα που γιορτάζουμε τη νίκη της ζωής επί του θανάτου, την Κυριακή του Πάσχα, που όλοι εμείς τη μοιραστήκαμε με τις οικογένειές μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

 

 

Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη, να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου και τις ευχαριστίες μου, στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μήλου.

 

 

Στους Ανθρώπους που παραμερίζουν τις προσωπικές τους ανάγκες, για να προσφέρουν σε εμάς την καρδιά τους και την επιστημοσύνη τους. Για να νιώθουμε και να είμαστε ασφαλείς.

 


Οι λέξεις δεν είναι ικανές για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας, σε όλους όσους υπηρετούν το Δημόσιο σύστημα υγείας, ιδίως στη δύσκολη αυτή συγκυρία του ιού Covid-19.

Το ευχαριστώ είναι ΛΙΓΟ!

Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει.

Με ειλικρινή εκτίμηση, σεβασμό και απέραντη ευγνωμοσύνη.

 

 

 

 

Χριστός Ανέστη

Η Έπαρχος Π.Ε. Μήλου

Έλλη Χωριανοπούλου

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios