ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Νέο έργο, για την περιοχή των Πολλωνίων, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Α. Τρίτσης

 

Ακόμη ένα νέο έργο από τη Δημοτική Αρχή, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Α. Τρίτσης, προϋπολογισμού 1.539.200,00€, με τίτλο "Νέος αγωγός μεταφοράς νερού και αντικατάσταση τμήματος υφιστάμενου αγωγού από τις δεξαμενές Αγίου Ιωάννη έως τη δεξαμενή Πολλωνίων. Τροφοδοτικός αγωγός των Πολλωνίων έως το νέο λιμάνι του οικισμού"
Το έργο αφορά σε :
• Νέο προτεινόμενο αγωγό μεταφοράς νερού από τις δεξαμενές του Αγίου Ιωάννη μέχρι την υφιστάμενη δεξαμενή των Πολλωνίων. Ο αγωγός αυτός θα καλύπτει τις ανάγκες του οικισμού των Πολλωνίων, καθώς και των περιοχών Πελεκούδα και Βούδια. Επίσης, θα υπάρχουν συνδέσεις προς Μύτακα και Πάχαινα, ώστε να καλύπτονται οι μελλοντικές ανάγκες και των οικισμών αυτών.
• Αντικατάσταση τμήματος του υφιστάμενου αγωγού Φ110 από τις δεξαμενές του Αγίου Ιωάννη μέχρι την υφιστάμενη δεξαμενή των Πολλωνίων. Μέσω του υφιστάμενου αγωγού θα καλύπτονται οι ανάγκες της οικιστικής ανάπτυξης κατά μήκος της οδού Τριοβασάλου – Πολλωνίων και κοντά σε αυτή, με εξαίρεση τους οικισμούς του Μύτακα και της Πάχαινας. Επιπλέον, ο υφιστάμενος αγωγός θα χρησιμοποιείται ως προσωρινή λύση σε περίπτωση βλάβης – διακοπής λειτουργίας στο νέο προτεινόμενο αγωγό μεταφοράς, προκειμένου να διασφαλίζεται η τροφοδοσία της δεξαμενής Πολλωνίων.
• Τροφοδοτικό αγωγό των Πολλωνίων από τη δεξαμενή του οικισμού, σε 3 τμήματα, το τμήμα μέχρι την παραλία και τη διασταύρωση προς Πελεκούδα, το τμήμα εντός του οικισμού και μέχρι την οδό πρόσβασης του μελλοντικού λιμανιού και τέλος το τμήμα κατά μήκος της οδού πρόσβασης μέχρι το νέο λιμάνι.
Η δημοπράτηση αναμένεται εντός του έτους.

 

Δήμος Μήλου

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios