ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ευχαριστήρια επιστολή συμπολίτη μας κ. Πέρρου Μάλλη

 

Μήλος 14/01/2023


Όσοι περνούν έξω από το Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας ή όσοι επισκέπτονται τον χώρο αυτόν τις απογευματινές ώρες, θα απολαύσουν μια μαγευτική εικόνα. Ένα γήπεδο κατάμεστο από δεκάδες δεκάδες παιδιά κάθε ηλικίας, μικροί-μεγάλοι, ακαδήμια, στίβος, μικρή-μεγάλη ομάδα ποδοσφαίρου, ένα γήπεδο γεμάτο από νιάτα και ζωή.

Προσωπικά αισθάνομαι βαθιά συγκινημένος όταν περνάω την πόρτα του γηπέδου γιατί είναι ένας χώρος που προστατεύει τα παιδιά μας από κακές συνήθειες. Ευχαριστώ θερμά τη νέα διοίκηση του Συλλόγου που έχει φτάσει τον Παμμηλιακό σε υψηλό επίπεδο. Γνωρίζω όμως ότι ο Σύλλογος για να σταθεί όρθιος χρειάζεται οικονομική βοήθεια. Προσωπικά σαν άνθρωπος, σαν πατέρας, σαν οικογενειάρχης, σαν μέλος του τόπου αυτού, απευθύνομαι στον μεγάλο μεταλλευτικό ογκόλιθο που λέγεται Imerys και μπορεί να συμβάλει θετικά στον χώρο αυτόν.
Γιάννη Σανούδο, γνωρίζω προσωπικά ότι αγαπάς τον τόπο αυτόν και έχοντας ήδη προσφέρει πολλά, είναι μια ευκαιρία να ρίξουμε ένα βλέμμα στον αθλητικό σύλλογο του νησιού. Πιστεύω ακράδαντα ότι η αείμνηστη μεγάλη κυρία, η Καίτη Κυριακοπούλου και ο αείμνηστος μεγάλος άνδρας που λεγόταν Οδυσσέας Κυριακόπουλος, θα αισθάνονται χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που θα μας βλέπουν από εκεί ψηλά και θα σκέφτονται το ίδιο.
Εύχομαι ολόψυχα ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους μας ένα και μοναδικό αγαθό. Υγεία, υγεία, υγεία....

Με σεβασμό και εκτίμηση,
Πέρρος Μάλλης, Πολλώνια

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios