ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Περιοδεία Νίκου Συρμαλένιου στη Μήλο

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Μήλο περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος από το απόγευμα της Παρασκευής 12/5 έως το απόγευμα του Σαββάτου 13/5.
Στην περιοδεία του αυτή καταρχήν παρεβρέθηκε στην καφετέρια Ακταίον, παρουσία και του συνυποψηφίου του Γιώργου Μαραγκού σε συνάντηση και φιλική συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος, όπου τέθηκαν όλα τα ζητήματα του προεκλογικού αγώνα, καθώς και οι θέσεις μας ενόψει της επόμενης μέρας. Στη συνάντηση μεταφέρθηκε το κλίμα που επικρατεί στον κόσμο και η αισιοδοξία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θα είναι πρώτο κόμμα το βράδυ της 21ης Μαΐου.
Το Σάββατο πρωΐ συνοδευόμενος από την Ελένη Γαϊτανή, μέλος της Ν.Ε., επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Μανώλη Μικέλη, όπου αντάλλαξαν απόψεις για τα τρέχοντα ζητήματα του νησιού, τις προσπάθειες και το έργο της δημοτικής αρχής, καθώς και τις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με δεδομένο ότι τον επόμενο Οκτώβριο θα έχουμε και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Τέλος, περιόδευσε στον Καρρόδρομο του Τριοβασάλου, όπου μοιράζοντας το φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., συνομίλησε σε θερμό κλίμα με τους καταστηματάρχες και με κατοίκους του νησιού.
20230513_113427.jpg

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios