ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Το Σάββατο η συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου στα Μανδράκια - Ξεκίνησε η προπώληση

H μεγάλη ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου γιορτάζοντας μαζί μας τα 50 χρόνια καριέρας της, θα μας τιμήσει ανοίγοντας όχι μόνο το Φεστιβάλ MANDRAKIA ARTIS 2024 με μια μοναδική συναυλία στο λιμανάκι του οικισμού, αλλά και τις καλοκαιρινές της συναυλίες για το καλοκαίρι του 2024, οι οποίες θα είναι λίγες και προσεκτικά επιλεγμένες. Ένα ευρύ ρεπερτόριο από μια σπουδαία καλλιτέχνιδα για πρώτη φορά στα Μανδράκια της Μήλου και μάλιστα σε έναν ιδιαίτερο  χώρο που αποθεώνει τη λυρικότητα της ερμηνεύτριας.

Με εμβληματικά τραγούδια από τη δισκογραφίας της, η Τάνια Τσανακλίδου θα καθηλώσει τους ακροατές με την απαράμιλλη ερμηνεία της και την εντυπωσιακή ενέργεια και σκηνική της παρουσία συνοδευόμενη από εξαιρετικούς μουσικούς της. Ραντεβού λοιπόν στις 15 Ιουνίου «τραγουδώντας με την Τάνια» με όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε, ξεχάσαμε και θυμηθήκαμε, χορέψαμε και αναπολήσαμε!

Σκοπός μας είναι η εν λόγω εκδήλωση να αποτελέσει μια ποιοτική και αξέχαστη βραδιά πολιτισμού για τους ντόπιους, αλλά και τους επισκέπτες ολοκλήρου του νησιού της Μήλου και να σημάνει την έναρξη του πολυθεματικού μας θερινού φεστιβάλ MANDRAKIA ARTIS 2024 στα Μανδράκια της Μήλου.

Τιμή εισιτηρίου 18Ε – Προπώληση 15Ε Σημεία προπώλησης : Κύβος-Undrerwear-Τριοβάσαλος, Χρυσόμηλο-Κοσμήματα-Αδάμαντας, Ψιλικά Μαλλιάς- Πολλώνια

 

Σας περιμένουμε ……….

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios