ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ναυτιλία

H Let’s Ferry στηρίζει τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Χορηγός στον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο των Κυκλάδων και αρωγός στις προσπάθειες ενίσχυσης και ανάδειξης των περιφερειακών αθλητικών ομάδων της χώρας αναδεικνύεται η Let’s Ferry.

Η μεγάλη πλατφόρμα ταξιδιών και εισιτηρίων, θα ενισχύει στο εξής τον Πανναξιακό ΑΟΝ, στις αθλητικές του εξορμήσεις στο πλαίσιο της συμμετοχής του Κυκλαδίτικου σωματείου σε πλήθος διοργανώσεων σε όλο σχεδόν το εύρος του αθλητισμού.

Να σημειωθεί ότι, ο Πανναξιακός ΑΟΝ, είναι ο μεγαλύτερος και πιο ιστορικός Αθλητικός Σύλλογος της Νάξου και των Κυκλάδων, με σημαντική δραστηριότητα και συνεχή ανάπτυξη από το 1960.
Οι αθλητές του σημειώνουν σημαντικές διακρίσεις και σε μεγάλες πλέον διοργανώσεις, καθώς ο ιστορικός Πανναξιακός, έχει αναδειχθεί σε φορέα συσπείρωσης και ανάδειξης αθλητών και από άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Η Let’s Ferry, αγκαλιάζει και αυτή την προσπάθεια, στηρίζοντας τη νησιωτικότητα και το μέλλον της ελληνικής περιφέρειας.

Υπενθυμίζεται ότι η LET’S FERRY είναι μια πολυβραβευμένη online πλατφόρμα κρατήσεων που συνδυάζει αξιόπιστες υπηρεσίες, ταχύτητα και λειτουργικότητα τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχει εύκολη, γρήγορη και απλοποιημένη online αναζήτηση και κρατήσεις εισιτηρίων. Ειδικά, σε ο,τι έχει να κάνει με την ακτοπλοΐα, μέσω του ιστότοπου www.letsferry.com, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν εισιτήρια για περισσότερα από 230 λιμάνια σε όλο τον κόσμο, επιλέγοντας μάλιστα πολλαπλές διαδρομές σε μία μόνο κράτηση. Επίσης δίνεται η επιλογή για κράτηση στα πιο γρήγορα δρομολόγια, στις καλύτερες διαθέσιμες τιμές. Όλα αυτά με πανεύκολη περιήγηση και με αξιοποίηση δεδομένων για διαθεσιμότητες που έρχονται σε πραγματικό χρόνο και απόλυτη ασφάλεια πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή μέσω PayPal.

Ακολουθήστε μας