Παιδία

Ευχαριστήρια επιστολή απερχόμενου ΔΣ Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Μήλου

 

Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις του νησιού μας για τις χορηγίες – δωρεές τους από το 2018 έως και σήμερα και ιδιαίτερα ευχαριστούμε

*την εταιρία IMERYS

*τον κο Μάλλη Ιωάννη (φούρνος Άρτεμις)

*τον κο Κρέτση Γεώργιο (φούρνος Άρτεμις)

*τους κους Βαμβακάρη Μιχάλη και Πέτρο (εστιατόριο Γλαρονήσια)

*τον κο Βήχο Δαμιανό (S/M ALFA)

*την κα Κυρίτση Μαρία (καθαριστήριο Cleaning Center)

*την κα Σούρα Ευμορφία και

*την κα Σούρα Μαρία.

    Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς και όχι μόνο που μας βοήθησαν αθόρυβα και ανώνυμα κατά καιρούς και ιδιαίτερα την περίοδο μεταφοράς του σχολείου μας από το κτίριο του ΕΠΑΛ στο κτίριο μας στην  Πλάκα.

     Ευχαριστούμε πολύ τον δήμαρχο Μικέλη Μανώλη,για την επίσπευση της διαδικασίας μεταφοράς του σχολείου μας και το προσωπικό του Δήμου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

     Ευχαριστούμε θερμά την Δ/ντρια του σχολείου μας κα Βήχου Αικατερίνη και τον σύλλογο διδασκόντων για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράστασή τους στον σύλλογο μας.

      Τέλος, ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία και συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021.

       Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή επιτυχία και καλή δύναμη στη θητεία του. Παραμένουμε πάντα δίπλα σας και στη διάθεσή σας ως ενεργά μέλη του συλλόγου σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Κοινός μας παρανομαστής ήταν,είναι και θα είναι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ακολουθήστε μας