Παιδία

Ευχαριστηρίο μήνυμα για μπαζάρ βιβλίου δημοτικού σχολείου Μήλου

 

Πέρασε ένα Σαββατοκύριακο με το σχολείο μας ανοιχτό γεμάτο παιδιά και γονείς! Γεμάτο με βιβλία, με χαρούμενα πρόσωπα, μουσική και διαδικτυακές παρουσιάσεις βιβλίων. Με κάρτες, γούρια και στολίδια.
Γέμισε η ψυχή μας Χριστούγεννα!

Η δράση μας είχε διπλό σκοπό. Να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στο βιβλίο και να μαζέψουμε χρήματα για την ανανέωση των υπολογιστών του σχολείου μας.

Τα παιδιά και οι γονείς ξεφύλλισαν και διάλεξαν τα βιβλία που ήθελαν και τα χρήματα που συγκεντρωθηκαν μας έφεραν ενα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας.

Μαζί με μας εργάστηκαν πολλοί. Ειδικά ευχαριστούμε τον κο Αντώνη Τρίμη και το κο Γιώργο Λαμπριανο για την τεχνική υποστήριξη! Την Αγγελική και την μαμά της Αγγελικής που μας έφτιαξε γούρια, την Ειρήνη που μας έφτιαξε τις φούντες για τα γούρια την Κατερίνα, την Μοσχούλα, την Κατερίνα, την Ελένη και τα κορίτσια μας Μαριλια, Κυριακή και Ελεονωρα. Την Μαρίνα από το μαγαζάκι της Μαρίνας. Την Ελένη Τσιριγωτη από το ανθοπωλείο . Την Μαρία από τον φούρνο Βικέλης που μας δροσισε με τα νεράκια της. Τον Ανδρέα από το Μίλα μου για Μήλο. 

Ευχαριστούμε την κα Τερέζα Μικελη. Τους εκδοτικούς οίκους Πατάκης, Ψυχογιός και Μεταίχμιο για την άψογη συνεργασία!

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μήλου κο Μανόλη Μικελη.
Την Διευθύντρια του σχολείου μας και όλους τους δασκάλους μας για την άψογη κάθε φορά συνεργασία.

Ευχαριστούμε επίσης όλους εσάς που μας χαρίσατε τα βιβλία σας και εσάς που εισαστε πάντα δίπλα στον σύλλογο και στο σχολείο μας.

Για όλους εσάς που θέλατε αλλά δεν προλάβατε να έρθετε, ενημερώνουμε πώς υπάρχουν προς πώληση υπέροχες χριστουγεννιάτικες κάρτες δημιουργίες των παιδιών του σχολείου μας, για να στείλετε τις ευχές σας! (Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974032404)

Οι δράσεις μας θα συνεχιστούν  και σας θέλουμε όλους δίπλα μας!

Καλές γιορτές σε όλους! 

Ακολουθήστε μας