ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός

Προβολή της οικολογικής ταινίας ''AL THAT BREATHES''

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ FRIENDS OF NATURE (ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ)
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΗΛΟΥ
Πλάκες Μήλου, 84800 Κυκλάδες, Τηλ.: 6978585487

 

Ο Όμιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου διοργανώνει προβολές τριών οικολογικών ταινιών στη Μήλο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας 'Από το σινεμά, στη δράση για τις Κυκλάδες | From Movies to Cyclades Movement', αποτελώντας τοπικό Σύμμαχο - Πρεσβευτή αυτής της πρωτοβουλιας στη Μήλο
Η πρωτοβουλία υλοποιείται από το Cyclades Preservation Fund (CPF) σε συνεργασία με την ANEMON Productions | CINEDOC Island και υποστηρίζεται από το The Hellenic Initiative (ΤΗΙ).
Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί :
- Στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση κατοίκων και επισκεπτών των Κυκλάδων με την παρακολούθηση των τριών αυτών οικολογικών ταινιών
- Στο κάλεσμα όσων θεατών θελήσουν να παρακολουθήσουν απλές και σύντομες ,θεματικές, διαδικτυακές εκπαιδεύσεις για το πώς μπορούν να συνδράμουν έμπρακτα στην περιβαλλοντική προστασία των νησιών.

 

Την Τετάρτη 6/12 θα προβληθεί η ταινία « AL THAT BREATHES»

 

Οι προβολή θα γίνει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μήλου με ώρα έναρξης την 7 μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σας καλούμε όλους στην προβολή αυτής της ταινίας. Η γνώση και ο προβληματισμός μας αλλά κυρίως η δράση μας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ιδιαίτερα μάλιστα των νησιών μας, είναι επιτακτικότερες από ποτέ. Για να αφήσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο που τους αξίζει !

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θάλασσας Μήλου
Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γραμματέας
  Γ. Μάλλης                                                                Α.Τρίμης

Ακολουθήστε μας