ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός

Ευ ζην, θερμά λουτρά σε Μήλο και Κίμωλο!

Θερμά λουτρά, φυσικές κολυμπήθρες, και βέβαια μοναδικές παραλίες, και ένα  απερίγραπτο αίσθημα γαλήνης, τόσο απαραίτητο στις μέρες τούτες δίνει η απόδραση ένα ταξιδιωτικό retreat στη γραμμή "Μήλος  - Κίμωλος" από τη Let's Ferry.

Μετά από μια αγχωτική, δύσκολη χρονιά αλλά με την προσδοκία για ένα καλύτερο καλοκαίρι από το περυσινό να είναι ισχυρή,  ο ιαματικός τουρισμός είναι must, καθώς οι φυσικές αυτές θεραπευτικές πηγές προσφέρονται για υδροθεραπεία και χαλάρωση.

Κάνε κλικ στην πλατφόρμα Let's Ferry και σάλπαρε για Κίμωλο. Κάνε μια στάση για ζέσταμα πριν… «λιώσεις» στη Μήλο. Εκεί θα βρεις τη μεγαλύτερη φυσική θερμαντική πισίνα του Αιγαίου, την Θέρμα. Στην καυτή αυτή παραλία, χάρη στο ηφαιστειογενές έδαφος του νησιού, θα έχεις την ευκαιρία να δεις τη θερμοκρασία του νερού να αλλάζει και να φτάνει έως και 50 βαθμούς κελσίου. Και αφού απολαύσεις τη θάλασσα, χαλαρώσεις και βγάλεις το sunset story σου, χάραξε πορεία για Μήλο.

Χάρη στην ηφαιστειογενή της δραστηριότητα, η Μήλος διαθέτει πλήθος θερμών πηγών. Θα τις συναντήσεις σε αρκετές από τις παραλίες της, με τις ατμίδες τους να αναβλύζουν μέσα από τη θάλασσα.

Μερικές από αυτές είναι οι Αλυκές (που θα σου προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φυσικού spa), τα Λουτρά Λάκκου Αδάμαντα (η μοναδική αναγνωρισμένη θερμή πηγή του νησιού με τα νερά της να φτάνουν από 33-41 βαθμούς ανάλογα την εποχή και την στάθμη της θάλασσας), ταΛουτρά Χάρου Αδάμαντα, η Κάναβα, ο Προβατάς, η Σκινωπή και τα Τρία Πηγάδια.

Καταγραφή 10

Και, βέβαια, μη σε αποθαρρύνουν οι πολλαπλές διαδρομές, γιατί μπορείς να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια για πολλούς προορισμούς με μία μόνο κράτηση. Λοιπόν, οργανώσου και επισκέψου ένα ξέφωτο με καταρράκτες, μια μεγάλη φυσική λίμνη ή μια ιαματική πηγή για να αναζωογονηθείς και να ξεκουραστείς. Η φύση των ελληνικών νησιών θα κάνει σίγουρα click στην αγχωμένη σου καρδιά! Και θα σε γεμίζει ενέργεια που τόσο αναγκαία είναι για τέτοιες εποχές.

Ακολουθήστε μας