ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός

H Φορέας Τουρισμού και Πολιτισμού Μήλου αναλαμβάνει δράση

 

Η "Πυξίδα" αναλαμβάνει δράση! Σήμερα προχωρήσαμε στην ανάθεση της μελέτης προορισμού σε σχετική εταιρεία. Η μελέτη αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα ενός συνολικού σχεδίου για τον τουρισμό όπως αυτό συμφωνήθηκε με την Δημοτική αρχή (μπορείτε να δείτε στο https://foreasmilou.gr/blog το σχετικό δελτίο τύπου). Η χρηματοδότηση της μελέτης θα γίνει από τα μέλη του Φορέα, ενώ παράλληλα έχουν ήδη κληθεί να συνδράμουν και οι επαγγελματικοί σύλλογοι του νησιού.

Θα έχει 3 φάσεις:
Φάση Α: Έρευνα και ανάλυση προορισμού.
Φάση Β: Στρατηγικός Σχεδιασμός.
Φάση Γ: Οπτική και λεκτική ταυτότητα προορισμού.

Η υλοποίηση της μελέτης αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους της "Πυξίδας" και θα μπορέσει να συμβαδίσει με τη γενικότερη μελέτη Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης που θα κάνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για τον Δήμο Μήλου. Σε αυτή την φάση, Δήμος Μήλου και επαγγελματίες βάζουν τα θεμέλια για την βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού του νησιού.

Όλοι οι επαγγελματίες οφείλουμε να σχεδιάσουμε το μέλλον που θέλουμε για τις δουλειές μας, αλλά και την καθημερινότητα μας οπότε η συμμετοχή μας πρωτίστως στους επαγγελματικούς μας φορείς που ανήκουμε κρίνεται αναγκαία.

Για να συμμετάσχετε  στην προσπάθεια της "Πυξίδας" μπορείτε να επισκεφθείτε το site του φορέα στο https://foreasmilou.gr/new-members

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την πρώτη δράση μας και πως μπορεί να επωφεληθούν και οι επιχειρήσεις πατήστε εδώ https://foreasmilou.gr/1os-stoxos-meleti-proorismou

Για απορίες και γενικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ακολουθήστε μας