ΥΓΕΙΑ

Υγεία

Νέος ιατρός στο Κέντρο Υγείας Μήλου

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 21/12/2020, ανέλαβε υπηρεσία στο Κ.Υ. Μήλου ο ένας από τους δύο επικουρικούς Ιατρούς που προσελήφθησαν από την 2η ΔΥΠΕ, με διάρκεια θητείας ενός έτους (με την δυνατότητα επέκτασης της θητείας για ακόμα δυο χρόνια), ενώ αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να προσέλθει και η δεύτερη Ιατρός.

 

Ο εν λόγω Ιατρός ονομάζεται Βλατάκης Στέφανος, με ειδικότητα παιδοχειρουργικής και εξειδίκευση στην παιδογαστρεντερολογία και στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική.

 

Επίσης είναι Αμ. Επιστημονικός Συνεργάτης της Α’ Πανεπιστημιακής Παιδοχειρουργικής Κλινικής (ΕΚΠΑ) του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και της Ιατρικής Σχολής της Μπολόνια. Επιπρόσθετα, έχει μακρά θητεία στους «Γιατρούς του Κόσμου» και ήταν Διευθυντής στη «Βιοϊατρική».

 

Τον καλωσορίζουμε και ευχόμαστε στον ίδιο και στην οικογένειά του καλή διαμονή στη Μήλο.

Ευχαριστούμε θερμά το Διοικητή της 2ης Υ.Π.Ε., κ. Χρήστο Ροϊλό, για τις τάχιστες ενέργειες που κατέβαλε, προκειμένου να υπογραφούν άμεσα οι συμβάσεις των δύο Ιατρών.

 

Ευχαριστούμε επίσης και τους Βουλευτές Κυκλάδων, κ. Γιάννη Βρούτση , κ. Φίλιππο Φόρτωμα και κα. Κατερίνα Μονογιού, για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν στην επίλυση των αιτημάτων μας.

 

 

Ο Πρόεδρος της Δ/Ε του Κ.Υ. Μήλου

 

   Κωνσταντίνος Μακρής

 

 

 

Ακολουθήστε μας