ΥΓΕΙΑ

Υγεία

Γάλλος μέγας χορηγός του ΚΥ Μήλου


Ο διακεκριμένος Γάλλος Jean-François Dubos, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οίκου Φωτογραφίας (MEP) και κάτοικος Παρισίων, αλλά και ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας στην Μήλο, επισκέφθηκε με την σύζυγό του, Aimée Chantemesse, την Τετάρτη 4 Μαΐου, το Κέντρο Υγείας Μήλου όπου ξεναγήθηκε σε όλους στους χώρους της μονάδας υγείας του νησιού μας, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας παροχής υπηρεσιών Τηλεϊατρικής με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της, καθώς και της μονάδας παραγωγής οξυγόνου.

Ο κ. J.F. Dubos αναχωρώντας, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του, τόσο για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κ.Υ.Μ., όσο και από την ενημέρωση που είχε σχετικά με την επικείμενη στελέχωση με επιπλέον τέσσερις γιατρούς ειδικότητας, όσο και για τη μελλοντική επέκταση και αναβάθμισή του.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Dubos επιχορηγεί το Κ.Υ.Μ. με 10.000 ευρώ κάθε χρόνο, ενώ για το 2022 ανέφερε πως θα αυξήσει το πόσον στα 15.000 ευρώ, καθιστώντας τον μέγα χορηγό.

Ενημερωτικά αναφέρουμε πως ο διαπρεπής κ. Dubos έχει ολοκληρώσει σπουδές στη λογοτεχνία, το δίκαιο και τις πολιτικές επιστήμες, κατείχε διάφορες θέσεις στο δημόσιο τομέα (Γαλλικό Κρατικό Συμβούλιο, Γαλλικό Υπουργείο Άμυνας) αλλά και στον ιδιωτικό τομέα (Vivendi, Ίδρυμα Ηπειρωτικού Δικαίου). Υπήρξε πρόεδρος του Μπαρόκ Μουσικού Κέντρου των Βερσαλλιών, αντιπρόεδρος του Rencontres de la Photographie και διαχειριστής του Théâtre de Châtelet. Είναι Ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής, Ιππότης του Εθνικού Τάγματος Αξίας και Αξιωματικός Τεχνών και Γραμμάτων.

 

Ο Πρόεδρος της Δ/Ε του Κ.Υ. Μήλου

Κωνσταντίνος Μακρής

Ακολουθήστε μας