ΥΓΕΙΑ

Υγεία

Ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση και ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Μήλου

 

Υπεγράφει από το Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ, κ. Χρήστο Ροϊλό, η διακήρυξη ανοιχτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση και ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Μήλου», ενώ δρομολογείται και η αναβάθμιση του ιατροτεχνικού εξοπλισμού. Το έργο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία του ΤΑΙΠΕΔ και του Υπουργείου Υγείας και προβλέπεται να παραδοθεί στα μέσα του 2024.
Ενημερώνουμε επίσης ότι ο κ. Ροϊλός θα επισκεφθεί τη Μήλο την Τρίτη 6/6/2023 για υπηρεσιακούς λόγους, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Βαγγέλη Κυριαζόπουλο και το Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Μάνο Λογοθέτη.
Σημειώνεται ότι την ίδια μέρα και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση-διαλογική συζήτηση στο Συνεδριακό Κέντρο «Γεώργιος Ηλιόπουλος», από τους ανωτέρω κυβερνητικούς παράγοντες με τα Μέλη των Τουριστικών και Επαγγελματικών Σωματείων και τους πολίτες της Μήλου, για θέματα που αφορούν το νησί.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ευχαριστούμε το Σύνδεσμο Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων (Σ.Μ.Ε.) για τη χορηγία ενός διπλού διαφανοσκοπίου, ενός τροχήλατου τραπεζιού και ενός monitor ασθενών, εις μνήμη του συνάδελφού τους, Γεώργιου Ξυδού.

 

Ο Πρόεδρος της Δ/Ε του Κ.Υ. Μήλου

Κωνσταντίνος Μακρής

Ακολουθήστε μας