ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμός

"Εγραψαν" πάλι οι Μηλιοί αθλητές στους Αγαιοπελαγίτικους Αγώνες

Μετα το Χρυσο μεταλλιο στα 100μ με εμποδια με Νεο Αιγαιοπελαγιτικο ρεκορ απο την Βασιλοπουλου και το Ασημενιο στα 100 , κατα την σημερινη δευτερη και τελευταια ημερα ειχαμε εξισου εντυπωσιακη παρουσια των Μηλιων αθλητων.
Αναλυτικα οι αθλητες μας κατεκτησαν ενα ασημενιο μεταλλιο τρεις τεταρτες θεσεις και μια 6η!!!!
Ο Ντουλας Χρηστος με 6,25 στο μηκος Ανδρων κατεταγη 4ος.
Η Μαρια Μαλλη με 4,97 στο μηκος Γυναικων 4η .
Επισης 4η με 21,67 στα 150 μ Πκ Β κατεταγη η Ευαγγελια Βικελη αθλητρια του ΙΕΡΑΞ.
Μεγαλη εμφανιση και ασημενιο μεταλλιο απο την Μηλια πρωταθλητρια Τουρλακη Πηνελοπη στα 300μ ΠΚ Α που προσφατα μετακομισε στην Ναξο για καλυτερες συνθηκες προπονησης.
Θετικη εμφανιση και 6η θεση απο την Κελλυ Λιβανιου στα 1000μ ΠΚ Α με 3,28.
Ολα τα παραπανω δειχνουν την μεγαλη ποιοτητα των Μηλιων αθλητων που δικαια θεωρουνται πρωταγωνιστες των αγωνισματων που συμμετεχουν.
Αν στους αγωνες συμμετειχαν και οι πρωταθλητριες μας Καβαλιερου Μαρια στο μηκος και Μαλλη Ιωαννα στον ακοντισμο θα μιλουσαμε για Μηλεικο θριαμβο.
Να σημειωσουμε οτι η Βασιλοπουλου κερδισε το χρυσο και μαλιστα με νεο ρεκορ Αιγαιου στα εμποδια χωρις να μπορει να προπονηθει στην συγκεκριμενη αποσταση στο χωματινο της Μηλου και χωρις τον επαρκη αριθμο εμποδιων.
Ισως η αγωνιστικη παρουσια των παραπανω αθλητων παιξει καθοριστικο ρολο στο να διεκδικηθουν και να πραγματοποιηθουν οι Αιγαιοπελαγιτικοι Αγωνες του 2021 στο Σταδιο της Μηλου με ταρταν!!! Ενα ονειρο πολλων ετων κατι που θα απογειωσει τον Μηλεικο στιβο!!!

πηγή: fb

Ακολουθήστε μας