ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμός

Τουρνουά Beach Volley στη Μήλο

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά Beach Volley στις 22/8/21 στην παραλία της Πλάθιενας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 9 ομάδες (18 άτομα) οι οποίες δημιουργήθηκαν μετά από κλήρωση. Η ονοματοδοσία των ομάδων προήλθε από τα ονόματα παράλιων της Μήλου.

 

Teams.JPG

 

Δημιουργήθηκαν 3 όμιλοι των τριών ομάδων. Από κάθε όμιλο προκρίθηκαν στην επόμενη φάση οι 2 καλύτερες ομάδες. Οι δυο καλύτεροι πρώτοι από όλους τους ομίλους προκρίθηκαν απευθείας στα ημιτελικά και οι υπόλοιπες 4 ομάδες διασταυρώθηκαν στην προημιτελική φάση παίζοντας αντιμέτωπες για τις 2 εναπομείναντες θέσεις στα ημιτελικά.

 

Games_Planning.JPG

 

Στην ημιτελική φάση η παραλία Τσιγκράδο (Παπαδημητρίου Ευστάθιος & Ραπανάκης Νικόλαος) επικράτησε 2-0 σετ (15-10, 15-13) την παραλία της Φυριπλάκας (Παπαδημητρίου Αλέξανδρος & Simon Martinez Rozas).

Στον δεύτερο ημιτελικό η παραλία Αχιβαδόλιμνη (Αϊβαλιώτης Θεμιστοκλής & Μωραΐτης Νικόλαος) επικράτησε 2-1 σετ (12-15, 15-13, 15-9) της παραλίας Σαρακίνικο (Μάλλης Μανώλης & Καμπανάρος Δημήτρης).

Στον αγώνα για την τρίτη θέση (μικρός τελικός) του τουρνουά επικράτησε η παραλία Φυριπλάκα 2-0 σετ (19-17, 15-8) της παραλίας Σαρακίνικο.

Νικήτρια της διοργάνωσης η ομάδα του Τσιγκράδο επικρατώντας στον μεγάλο τελικό με 2-0 σετ (15-13, 15-10) της παραλίας Αχιβαδόλιμνη η οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση στο τουρνουά.

 

Winners.jpg

 

Οι συμμετέχοντες και οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το beach bar "Sunrise to sunset" της Πλάθιενας για την προσφορά, σε συμμετέχοντες και μη, νερών, αναψυκτικών, ποτών και διαφόρων snacks καθ´ όλη την διάρκεια της διεξαγωγής του τουρνουά.

 

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς:

— Volcano Boat 

— Τα Γλαρονήσια (εστιατόριο)

— Μικρός Απόπλους (εστιατόριο)

— Mini Market Γαρύφαλος

 για την προσφορά δώρων στις νικήτριες ομάδες. Τα πλούσια δώρα μοιράστηκαν οι 3 πρώτες νικήτριες... παραλίες... του τουρνουά.

Όλοι οι συμμετέχοντες σας εύχονται καλό χειμώνα με υγεία!

Ακολουθήστε μας