ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμός

14 μετάλλια κέρδισαν οι αθλητές του ΝΟΜ στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων Θάλασσας 2022

 

Στις 03 & 04 Σεπτεμβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Μήλου έλαβε μέρος στο «Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων Θάλασσας 2022» που πραγματοποιήθηκε στην Ιτέα. Η αγωνιστική ομάδα του Ομίλου αποτελούνταν από τους παρακάτω αθλητές:
Δάφνη Αφεντάκη, Αλέξανδρος Σταματόπουλος, Ορφέας Σταμούλης, Χρυσάνα Κολοβού, Άννα Βελετά, Αντώνης Βλάμης, Έκτορας Σταμούλης, Αριστοτέλης Σκαρώνης, Γιάννης-Δημήτρης Νίνος και Δημήτρης Πουλάκης.
Παρόλο που ο ανταγωνισμός ήταν πολύ υψηλός και η αγωνιστική ομάδα αποτελούνταν και από νέους αθλητές που λάμβαναν μέρος πρώτη φορά σε αγώνες, κατάφεραν και επέδειξαν θέληση, ήθος και αγωνιστικότητα και αποκόμισαν εξαιρετικά αποτελέσματα. Συνολικά έλαβαν μέρος δέκα αθλητές και κέρδισαν τέσσερα (4) Χρυσά, τέσσερα (4) Ασημένια και έξι (6) Χάλκινα μετάλλια.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας για το ήθος, την αγωνιστικότητά τους και για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις παρόλο που οι προπονήσεις τους έγιναν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Επίσης συγχαίρουμε τον προπονητή μας Δημήτρη Πουλάκη για τη σωστή και συστηματική προπόνηση καθώς και την αθλητική παιδεία που μεταδίδει στα παιδιά.
Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Μήλου


   Η Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας
Ραπανάκη Μαρία                                             Τούρλος Μιχαήλ

Ακολουθήστε μας