ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμός

Συνέντευξη του πρώην παίκτη του Παμμηλιακού Αντώνη Κυρίτση

 

• Αντώνη από πότε ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο;

Η πρωτη μου επαφή με τον αθλητισμό ηταν στην ηλικια τον 4ων ετών, οπου ασχολήθηκα με το στίβο και στην συνεχεια ενα χρονο μετα βρέθηκα στην ομαδα ποδοσφαίρου του Παμμηλιακου και απο την πρωτη στιγμη αναγνώρισα το παθος μου για το αθλημα αυτο.

• Ποιες διαφορές έχεις συναντήσει στον Ιωνικό και το Αιγάλεω, δύο ιστορικές ομάδες της Αθήνας, σε σχέση με ότι είχες ζήσει στον Παμμηλιακο;

Ο Παμμηλιακος για μενα ειναι «οικογένεια»και αυτο ειναι σχεδον αδύνατον να το νιώσω καπου αλλου. Απο εκει και περα στον Ιωνικό που βρισκόμουν την προηγουμενη χρονια οπως και φετος στο Αιγάλεω υπαρχει μεγαλη ανταγωνιστικότητα, πολλες απαιτήσεις και ελάχιστες ευκαιρίες τις οποίες πρεπει να καταφέρεις να τις αξιοποιήσεις σωστα.

• Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον;

Ο στόχος μου απο μικρος ηταν να ζησω το όνειρο μου παίζοντας επαγγελματικό ποδοσφαιρο, ενω παράλληλα θελω να καταφερω να σπουδάσω. Απο αυτην την διαδικασία και τις δυσκολίες που υπαρχουν, θελω να εκπαιδεύομαι και να ωριμάζω μεσα απο τις συνθήκες που ζω και αυτο να με κάνει καλυτερο άνθρωπο.

• Ποσό δύσκολο είναι για εσένα να καταφέρεις να συνδυάσεις το ποδόσφαιρο με το διάβασμα ; Σε ποια σχολή στοχεύεις να περάσεις;

Η αληθεια ειναι πως βρίσκομαι στην πιο δυσκολη χρονια της ζωης μου μέχρι στιγμής, γιατι στόχος μου ειναι να μην μεινει κατι απο τα δυο πισω. Παλευω να υπαρχει ισορροπία μεταξυ των δυο επιλογών μου, δεν σας κρύβω ομως οτι αυτο μερικες φορες το νιωθω ανέφικτο. Η ψυχολογική και σωματική κούραση πρεπει να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και πραγματικα ειμαι σίγουρος οτι θελω να τα καταφερω και στα δυο επίπεδα. Η σχολή που θελω να περασω ειναι βέβαια η γυμναστικη ακαδημια (ΤΕΦΑ) γιατι ετσι κι αλλιως με οποιαδήποτε μορφή στην ζωη μου, θελω τον αθλητισμό.

• Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό σου σημείο και ποιο το αδύνατο;

Πιστη, προγραμμα, πειθαρχία ειναι εκείνα τα στοιχεία απο τα οποία αντλώ την δυναμη μου. Οσο αφορά τωρα το αδύνατο σημειο μου ειναι οτι απογοητεύομαι λιγο πιο ευκολα απο οτι θα επρεπε.

• Τι σημαίνει για σένα το ποδόσφαιρο;

Το ποδοσφαιρο για μενα ειναι τρόπος ζωης και χαρης το ποδοσφαιρο εχω χτίσει μια συμπεριφορά και μια νοοτροπία που με βοηθαει με να αντιμετωπίζω την καθημερινότητα μου.

• Πέρυσι συμμετείχες στο πρωτάθλημα υποδομών της Superleague και φετος στο αντίστοιχο της Superleague 2, ποια θεωρείς είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά των πρωταθλημάτων υποδομών;

Θετικα και αρνητικά ίσως να μην μπορω να αναγνωρίσω σε αυτες τις δυο κατηγορίες διότι και στις δυο περιπτώσεις οι στόχοι και οι υποδομές ειναι υψηλοί, οι ανθρωποι, προπονητές και τεχνικό team, ειναι σε πολυ υψηλό επίπεδο καθώς και η ανταγωνιστικότητα μεταξυ ομάδων και παικτών.

Στο τέλος της συνέντευξης ο κ. Κυρίτσης ανέφερε τα παρακάτω

Σε οτι και αν αποφασίζουμε να κανουμε οι αντιξοότητες και τα κακώς κείμενα ειναι πολλα. Στόχος πανω απο ολα ειναι η προσπάθεια, γιατι για μενα η ευτυχία και η εκπαίδευση βρίσκονται στην διαδρομή. Εγω προσωπικά ελπίζω να φτάσω και στην απόλαυση, οταν πετυχω τον στοχο μου.

viber_image_2022-12-12_20-33-47-342.jpg

Ακολουθήστε μας