ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμός

Το Δημοτικό Στάδιο Μήλου θα φιλοξενησει ακόμη ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός

 

Συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία η διεκδίκηση και η φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων στο νησί μας!
Το Δημοτικό Στάδιο Μήλου θα φιλοξενησει ακόμη ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός !!!!
Το Διεθνές Μίτινγκ Συνθέτων Αγωνισμάτων ''Portarathlon'' αλλάζει έδρα και ονομασία, καθώς μεταφέρεται στο νησί της Μήλου, όπου πρόσφατα διοργανώθηκαν με τεράστια επιτυχία οι 34οι Αγιαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου.
Η επιλογή του νησιού της Μήλου, μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς μετά την ανακατασκευή του πανέμορφου σταδίου στο νησί, ο ίδιος ο Δήμαρχος Μανώλης Μικέλης, αλλά και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή έχουν εκφράσει την θέληση τους να φιλοξενήσουν μεγάλες διοργανώσεις στο νησί.
Μάλιστα, η Μήλος πέρασε με άριστα τις «εξετάσεις» με την διεξαγωγή των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων, όπου υπήρξε άψογη οργάνωση και στήριξη από τον Δήμο και τους δεκάδες εθελοντές που συμμετείχαν, ανεβάζοντας ψηλά το επίπεδο.
Η μετονομασία του Διεθνή Αγώνα θα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα συζητηθούν, καθώς βούληση όλων είναι το νέο όνομα να έχει έντονο το στοιχείο της Μήλου, αφού ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί μία πρώτης τάξεως τουριστική διαφήμιση για το νησί.
Το μίτινγκ συνθετών της Μήλου θα δώσει μεγάλο αγωνιστικό κίνητρο και στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, που θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν έναν δυνατό αγώνα εντός της χώρας τους και να συναγωνιστούν δυνατούς αθλητές και αθλήτριες από το εξωτερικό. Παράλληλα θα ενισχύσει τον αθλητισμό της τοπικής κοινωνίας, καθώς τα νέα παιδιά θα δουν από κοντά κορυφαίους Έλληνες και ξένους αθλητές και αθλήτριες.

https://www.segas.gr/to-cyclades-combined-event-meeting-sto-stadio-tis-miloy/?fbclid=IwAR2c7xPe30jNpRPid6TGOEKm_K0e_ZdSmZkamBK1iYkHo2bNbJ8OvfQWKCs

 

Ακολουθήστε μας