ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμός

Ιρλανδοί και Σκοτζέζοι αθλητές επιλέγουν την Μήλο για προετοιμασία και αγώνες

 

Οι γνωστοί μας από την περασμένη χρονιά, Anna McCauley (4η στο Portarathlon το 2023) και ο Howard Bell (5ος στον ίδιο αγώνα, επιθυμούν να βρεθούν στην Μήλο για προετοιμασία ενός μήνα και φυσικά να αγωνιστούν στο meeting των Συνθέτων Αγωνισμάτων το οποίο θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Μήλου στις 11 και 12 Μαίου.
Οι δύο αθλητές, η Ιρλανδή και ο Σκοτσέζος, είναι μέλη μιας ομάδας αθλητών των συνθέτων και επιθυμία τους είναι όλοι μαζί να βρεθούν στις Κυκλάδες τον Μάιο. Ειδικά ο Howard Βell θεωρεί ότι ο αγώνας αυτός στις Κυκλάδες του ταιριάζει, καθώς το 2023 ήρθε με ρεκόρ 6.984 βαθμούς και έφυγε από τον αγώνα με 7.470.
Για εμάς, τους διοργανωτές του αγώνα ο συνδυασμός του προπονητικού τουρισμού με τον αγώνα είναι το ιδανικό σενάριο και ένας από τους μεγάλους στόχους που είχαμε εξ αρχής, δηλαδή ένα διεθνές meeting στις Κυκλάδες να αποτελέσει την αφορμή φιλοξενίας αθλητών κυρίως από τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης για προετοιμασία.
Ευχή μας είναι οι υποδομές και η παροχή υπηρεσιών να συμβάλουν στην καθιέρωση των Κυκλάδων ως τόπων προετοιμασίας αθλητών και αθλητριών.

McCauley.jpeg

az_Portarathlon_2023_3220A.JPG

Ακολουθήστε μας