ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμός

Συμμετοχές στο Aligenis Milos

 

Για 2η χρονιά η Jordana Morrish στο meeting

Την γνωρίσαμε πέρυσι για πρώτη φορά καθώς πήρε μέρος στο meeting μαζί με την πολυπληθή ομάδα της Βρετανίας και τερμάτισε μάλιστα στην 9η θέση στην τελική κατάταξη.
Φέτος η βρετανίδα Jordanna Morrish, απόφοιτος της βιολογίας, έρχεται με στόχο ένα νέο ατομικό ρεκόρ, Το απόλυτο της ρεκόρ είναι 5.249 βαθμοί από το 2023 ενώ φέτος θέλει να ξεπεράσει, γιατί όχι στη Μήλο τους 5.500 βαθμούς.
Δυνατά της αγωνίσματα τα 800μ (2.15.96) και το άλμα σε ύψος (1.79).
Η 29χρονη αθλήτρια που ζει στο High Wycombe μια μικρή όμορφη πόλη που θυμίζει αγγλικά μυθιστορήματα του 19ου αιώνα λατρεύει τα σκυλιά, τις παραλίες - και που να δει της Μήλου - και την Taylor Swift 

Morrish.jpg

 

Με την Guilia Riccardi η Ιταλία στο Aligenis Milos meeting

H 21 ετών Guilia Riccardi είναι η εκπρόσωπος της Ιταλίας στο Aligenis Milos combined events meeting , η οποία βέβαια θα αγωνιστεί στο έπταθλο
Για την Guilia θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της στο meeting καθώς είχε αγωνιστεί και το 2023 όπου με 5.206 βαθμούς είχε βρεθεί στην όγδοη θέση.
Η αθλήτρια από το μαγευτικό Τρέντο της Ιταλίας, στους πρόποδες των Δολομιτικών Άλπεων, γυμνάζεται με τον προπονητή - πατέρα της έχει ρεκόρ από το 2023 5.314 βαθμούς και διακρίνεται για την ταχύτητα της (24.27 στα 200 μέτρα) και τις επιδόσεις της στο άλμα σε μήκος (6.22)
Είναι μέλος της εθνικής ομάδας της Ιταλίας και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Βερόνας. Συνήθως στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την συνοδεύουν όχι μόνο ο πατέρας της ως προπονητής αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας της.

Riccardi_Guilia.jpg

 

Antoine Ferranti

Και εκεί που κάθεται ο Antoine Ferranti και ψάχνει για αγώνες τον Μάιο, ξαφνικά βλέπει μια ανάρτηση για διεθνείς αγώνες συνθέτων αγωνισμάτων στη Μήλο, στο αγαπημένο του νησί των Κυκλάδων το οποίο είχε επισκεφθεί πριν δύο χρόνια για διακοπές.
Την επόμενη κιόλας μέρα έχει δηλώσει συμμετοχή, έχει κλείσει εισιτήρια και σχεδιάζει ήδη τον αγώνα του.
Ο 21χρονος Γάλλος πρωταθλητής με ατομικό ρεκόρ 7.528 βαθμούς από το 2022, και δυνατά του αγωνίσματα το άλμα σε ύψος (2.08) και τα 1.500 μέτρα (4.18.76) φιλοδοξεί φέτος να ξεπεράσει τους 8.000 βαθμούς. Όπως αναρωτιέται και ο ίδιος, γιατί όχι στη Μήλο;
Κατοικεί στην Agde μια μικρή πόλη κοντά στη Μασσαλία και σπουδάζει στην φαρμακευτική, ενώ το χειμώνα αγωνίστηκε στον κλειστό στίβο και σημείωσε 5.482 βαθμούς στο έπταθλο

Ferranti.jpg

Ακολουθήστε μας