Εκλογές 2019

Προεκλογικό μήνυμα της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Φλώρας Καισαρίτη

Προεκλογικό μήνυμα της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Φλώρας Καισαρίτη

Η προεκλογική περίοδος έφτασε στο τέλος της και είναι καιρός να αποφασϊσουμε τι προσδοκούμε από αυτές τις εκλογές. Θα αναφέρω τις σκέψεις μου για τις περιφερειακές εκλογές στις οποϊες συμμετέχω ως υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου με επικεφαλή το Μανώλη Γλυνό. 

Ο θεσμός των Περιφερειών είναι ένας σχετικά νέος θεσμός, που δεν έχει όμως καταφερει νομϊζω να έρθει κοντά στον κόσμο και στα προβλήματά του, παρά τις δυνατότητες λύσεων που μπορεί πραγματικά να δώσει, αξιοποιώντας τις δυνατότητές του. Αυτό κατά τη γνώμη μου οφείλεται στο γεγονός ότι μέχρι τώρα, ή αν θέλετε εντονότερα την τελευταία πενταετία, στη δική μας Περιφέρεια οι άνθρωποι που τη διοίκησαν δε φρόντισαν γι αυτό. Η λέξη κλειδί νομίζω της προηγούμενης φρασης,είναι το ¨΄διοίκησαν΄΄. Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί θέλω να πιστεύω οι εποχές που ζητούσαμε ΄διοικήσεις΄΄....ζητάμε πλέον ανθρώπους ανοιχτούς στις συνεργασίες και να είναι αυτοί που θα δημιουργούν τις ομάδες εκείνες  που με σκληρή δουλειά θα προχωρήσουν τον τόπο  στο αύριο.

Χρειαζόμαστε λοιπον Περιφερειάρχη, Επάρχους και Περιφερειακούς Συμβούλους που θα δίνουν το λόγο στον πολίτη  και θα είναι σε επικοινωνία μαζί του, ώστε με σχέδιο,  προτεραιότητες και με έμφαση στην αειφορία  και στην καθημερινότητα των νησιωτών να παίρνουν αποφάσεις και ναδουλεύουν αυτοί  και οι υπηρεσιεςφυσικα, για να υλοποιηθούν σε εύλογο χρόνο. Τις προηγούμενες μέρες ανέβαζα στο λογαριασμό μου στο fb τμηματικα, το πρόγραμμα της ''Συμμαχίας Ν. Αιγαίου'' για τα σημαντικότερα ζητήματα που μας απασχολούν. 

Στη "Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου¨" είμαστε άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και παρατάξεις,που έχουμε όμως στόχο τη συνεργασία πάνω στα κοινά προβλήματα και τη διάθεση να δουλέψουμε γι αυτά σε συνεργασία με τους δημάρχους και τις τοπικές κοινότητες, γιατί τα προβλήματα που δελ αντιμετωπίζονται, οξύνονται και είναι κρίμα να μην αξιοποιούνται  οι δυνατόυητες του τόπου μας, που είναι τόσο προικισμένος!!!!                                     

Σας καλώ λοιπόν να μας επιλέξετε και να κάνουμε μαζί τοάλμα προς τα εμπρος!!!!!         

                                                                                                                                                  

ΚΑΙΣΑΡΙΤΗ ΦΛΩΡΑ                                                                                                

Υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος 
Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου

More about: