Εκλογές 2019

Μήνυμα του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Πέτρου Ηλιάκη

Φίλες και φίλοι,

 Ζήσαμε ξανά όλοι μας τον προεκλογικό πυρετό και τις προσπάθειες των υποψηφίων να μας πείσουν ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι και ότι χωρίς αυτούς θα σταματήσει η γη να γυρίζει.

Ελπίζω πως δεν έκανα κι εγώ το ίδιο. Επιθυμία μου ήταν να κάνω γνωστή την παρουσία μου και να σας ενημερώσω για τα «Περιφερειακά» θέματα, που υπάρχει μεγάλη σύγχυση.

Πρώτα από όλα, λοιπόν, οφείλουμε να πάμε να ψηφίσουμε, αφού και δικαίωμα μας είναι, αλλά και υποχρέωση. Η αποχή είναι ό,τι χειρότερο, αφού εμπιστευόμαστε το αύριο σε εκείνους που πάνε να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για μας χωρίς εμάς. Και βέβαια, πρέπει να έχουμε ενημερωθεί για τους υποψηφίους συνδυασμούς, για το πρόγραμμα τους, για τους επί κεφαλής αλλά και τους υποψήφιους συμβούλους, για το ιστορικό τους και για την φερεγγυότητα τους.

Παρατήρησα δυστυχώς, ότι υπάρχει πολύ έντονος ο πολιτικός φανατισμός για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα, πράγμα καθόλου έξυπνο, γιατί αποπροσανατολίζει και δημιουργεί χάσματα που δυσχεραίνουν την συνεργασία και την πρόοδο στην μικρή μας κοινωνία. Αυτό εγώ προσωπικά το έζησα και το ζω καθημερινά, έχω φάει κλωτσιές από όλα τα πολιτικά χρώματα (πράσινο, μπλέ, παρδαλό), είχα πάντα ενάντιο τον ¨βαμμένο¨ τοπικό τύπο, τους ιδιοτελείς, τους φανατισμένους, που χωρίς δεύτερη σκέψη ουσιαστικά ¨φτύνουν¨ τα μούτρα τους. Επειδή, η μη αναγνώριση της προσφοράς στην Κοινωνία και ο ανελέητος διωγμός σε εκείνον που πραγματικά προσφέρει, αποτελεί παράφορη αδικία, αχαριστία, μικροψυχία και το χειρότερο, παράδειγμα προς αποφυγή, με ότι αυτό σημαίνει.

-Δεν πρέπει λοιπόν να ξεχνάμε το παρελθόν, ούτε τους αγώνες που έχει κάνει κάθε υποψήφιος για μας, οπότε επιλέγουμε εκείνους που έχουν αποδείξει ότι και μπορούν και θέλουν και ξέρουν.

                                                                      

Με εκτίμηση

ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

υπ. Περ/κός Σύμβουλος  

 

 

 

 

More about: