ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου για εκδήλωση παραδοσιακών χορών

 

Η εκδήλωση παραδοσιακών χορών που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μήλου και την καθηγήτρια παραδοσιακών χορών κα Μαρία Ζούλια, πραγματοποιήθηκε στις 14/05/2022 στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής προσέφεραν, εργάστηκαν και βοήθησαν πολλοί.
Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς τους παρακάτω:

Τις οικογένειες Φλωρίκας και Οδυσσέα Κυριακόπουλου για τον φιλόξενο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου που μας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιούμε τις εκδηλώσεις μας.
Την εταιρεία ΙMERYS και ιδιαιτέρως τον κο Σανούδο Ιωάννη για την χορηγία της αίθουσας.
Τον Μανούσο Καντσό για την άψογη συνεργασία. Τον Δημήτρη Πουλημένο που δίνει κάθε φορά τον καλύτερο εαυτό του. Το Νίκο Λιακάκο για την δωρεάν βιντεοσκόπηση. Τον Μάνο Τερζάκη για την τεχνική υποστήριξη στο Youtube . Τον Βασίλη Πανώριο για την δωρεάν μεταφορά των φορεσιών.
Τους φούρνους Άρτεμις – Μάλλης Γιάννης και Αρτοποιήματα – Βικελής Γιάννης για την προσφορά των εδεσμάτων του μπουφέ. Το Super Market ΣΥΝ.ΚΑ για την προσφορά των νερών.
Το Clinitest – Κλεινάκης Ιωάννης, το Φαρμακείο - Μαρτάκης Γιώργος και την ιατρό Άννα Γεώργα για την διενέργεια δωρεάν rapid στους ενήλικες χορευτές.
Την Ασπασία – Μαρία Αλμπαντάκη δασκάλα του σχολείου μας, μέλος του Λαογραφικού Ομίλου Κουρήτες και καθηγήτρια χορών Latin για την συμμετοχή της. Την ομάδα του ΚΑΠΗ Μήλου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας και του Δήμου Μήλου για την βοήθεια τους.
Την Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου για την παρουσία τους που μας κάνει και αισθανόμαστε πιο ασφαλείς σε όλες τις εκδηλώσεις μας.
Όλους τους χορευτές μας μικρούς και μεγάλους που ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές αυτής της βραδιάς καθώς και τους γονείς των μικρών χορευτών μας για την συνεργασία τους.
Ξεχωριστή θέση στην βραδιά αλλά κυρίως στην καρδιά μας έχει η δασκάλα μας Μαρία Ζούλια η οποία διδάσκει παραδοσιακούς χορούς με μεγάλη αγάπη , μεταλαμπαδεύοντας τις πλούσιες γνώσεις της και διατηρώντας ζωντανή την παράδοση του τόπου μας. Εργάστηκε εμπνευσμένα και ακούραστα και συνεργάστηκε άψογα ώστε να απολαύσουμε όλοι, χορευτές και θεατές, τη μοναδική αυτή βραδιά.
Όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας κάνοντας αυτή την βραδιά ακόμη πιο ξεχωριστή και σας προσκαλούμε όλους στα μαθήματα μας με τη νέα σχολική χρονιά!

Ακολουθήστε μας