ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις

Απόηχος τουρνουά σκραμπλ Μήλου

 

Το δεύτερο τουρνουά Σκραμπλ Μήλου που έγινε στις 27 και 28 Μαίου 2023 στο συνεδριακό κέντρο Μήλου μας χάρισε δυο καταπληκτικές μέρες.Αν και είμαστε πρωτόπειροι η διοργάνωση ήταν άψογη. Η αίθουσα του Συνεδριακού με όλες τις ανέσεις, ο μπουφές με γλυκά και φαγητά και καιρός καλός. Οι επισκέπτες μας ήρθαν από τη μια άκρη της Ελλάδας ως την άλλη κι είχαν όλοι φιλική διάθεση και κέφι. Κερδισμένοι και χαμένοι σφίξαμε τα χέρια για το ευ αγωνίζεσθαι και για ακόμη μία φορά καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως αυτό το είδος του αθλητισμού αναφέρεται σε όλες τις ηλικίες και αναβαθμίζει τη σκέψη, τη γνώση αλλά και τις ανθρώπινες πολιτισμένες σχέσεις.

Η ομάδα της Μήλου που ξεκίνησε τις συναντήσεις το Φλεβάρη του 2022 με την αύξηση των συμμετεχόντων, με τη βοήθεια, την οικονομική στήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Σκραμπλ και με την καταλυτική συνδρομή του Νομικού Σωτηρόπουλου Σταύρου εξελίχθηκε σε Όμιλο και αποτελεί τον όγδοο Όμιλο Σκραμπλ της Ελλάδας.

Όλα τα μέλη του νεοσύστατου ομίλου εθελοντικά και αγόγγυστα εργάστηκαν για τη διοργάνωση και ήδη αρχίζουν να προσμένουν την επόμενη. Εικοσιένας παίχτες από τη Βέροια, την Αθήνα, την Πτολεμαίδα, την Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο κατέφτασαν στο νησί μας και μαζί με τους ντόπιους δεκαπέντε παίχτες έλαβαν μέρος στουςεπτά αγώνες που έγιναν στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Γεώργιος Ηλιόπουλος».

Όσον αφορά στις επιδόσεις, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Αληχανίδης Σωκράτης από την Αλεξανδρούπολη, τη δεύτερη ο Θράσος Μυρσίνης από τη Θεσσαλονίκη και την τρίτη ο Κύρκος Αικατερινάρης επίσης από τη Θεσσαλονίκη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες ειδικά όσους ταξίδεψαν από μακριά που μας τίμησαν και μας μετέφεραν τις γνώσεις, τη ζωντάνια τους και τη γενικότερη θετική τους ενέργεια.Ευχαριστούμε τον Σωκράτη Αληχανίδη, τον Γιώργο Μουζεβίρη και το Θράσο Μυρσίνη για τη διεξαγωγή των κληρώσεων και τη γενικότερη συμβολή τους και τους εφόρους μας Λάσκαρη Χριστίνα, Χατζηβασιλειάδου Ηλιάνα, Κόκκορη Ζωή και Ζαούση Κωνσταντίνο. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις οικογένειες Φλωρίκας και Οδυσσέα Κυριακόπουλου για την παραχώρηση της αίθουσας στην οποία γίνονται οι τακτικές συναντήσεις του ομίλου μας και στην οποία έγινε το τουρνουά καθώς επίσηςτον κύριο Μανούσο Καντσό και την κυρία Κατερίνα Λιβανίου για τη βοήθειά τους.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που μας βοήθησαν αποφασιστικά στη διοργάνωση του τουρνουά μας:

Τους μεγάλους χορηγούς:
Την εταιρεία Imerys Βιομηχανικά Ορυκτά Ελλάς ΑΕ και
Την εταιρεία Αιολική Μήλου Α.Ε.

Και τους χορηγούς:

Το κατάστημα «Νεογλυπτική» του Ιωσήφ Γαϊτανή
Την επιχείρηση Βιολογικά Προϊόντα Κέας «ΞΩΤΑΡΗΣ»
Την επιχείρηση «Αρτοποιήματα και άλλα», Βικελής Ιωάννης
Την επιχείρηση «ΜουράτοςBakery»
Την επιχείρηση «ArtemisBakery»
To Τεχνικό Γραφείο «Αντώνης Λιζάρδος»
Τη γραφίστρια Μαγουτσάκη Μαρία
Το Αρχιτεκτονικό Γραφείο «Βαμβούνη– Μάλλης»
Το κατάστημα «Γλυκοφίλεμα της Ανεζίνας»
Το super market “ALFA MARKET MILOS IKE”
Τοξενοδοχείο «Tilemachos Rooms and Studios Milos»
Το ξενοδοχείο“Iliopetrarooms”
Το Πρακτορείο «RivaTravel»
Την εταιρεία «Seajets»
Την εταιρεία «Milos rent car By Tourlakis»
Το Μικρό Καφέ
To mentor coffee guidance & more
To Aragosta coffee shop
Το κατάστημα Παλαιός coffee&pastry
Το κατάστημα παιχνιδιών της Ελένης Τσιριγώτη
Το Συμβολαιογραφικό γραφείο της ΖωήςΚόκκορη
και
Το Δήμο Μήλου

Η βοήθειά σας ήταν ιδιαίτερης σημασίας για την επιτυχημένη έκβαση της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα της Πανελλήνιας Ένωσης Scrabble. Ραντεβού στην επόμενη διοργάνωση!

 

Όμιλος Σκραμπλ Μήλου

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

jfdj.JPG

sfgj.JPG

fdjf.JPG

jfd.JPG

ghg.JPG

dh.JPG

image_6487327sghsg.JPG

image_67211777.JPG

image_50433793.JPG

ghsdf.JPG

wew.JPG

image_16892929.JPG

image_6483442.JPG

image_6483441.JPG

sdghs.JPG

hdfh.JPG

 

Ακολουθήστε μας