ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΝΗΣΙΑ

Εκλογές 2019

Ο Πέτρος Ηλιάκης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

 

 

ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Σταύρου

υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος

  

Φίλες και φίλοι,

αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη που μου προτάθηκε να συμμετέχω σαν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις εκλογές του Μαΐου 2019 με τον συνδυασμό

 

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,

με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνό.

Τον συνδυασμό, στον οποίο προέχει η αξιοπρέπεια, η ειλικρίνεια, η εργατικότητα, η ικανότητα, η αξιοκρατία και η αγάπη για τα νησιά μας. Αρετές, που οφείλουν να έχουν, όσοι ζητούν να μας εκπροσωπήσουν και χωρίς αυτές, τίποτα καλό δεν μπορεί να γίνει.

Γνωρίζετε την δική μου προσφορά για 32 ολόκληρα χρόνια, που με αποκαλούσατε «ο Μηχανικός του Επαρχείου», αφού ήμουν ο Πολιτικός Μηχανικός για όλες τις δουλειές και για όλες τις Υπηρεσίες, πάντοτε στο πλευρό όποιου είχε ανάγκη. Από τότε ακόμα (1984) που τα νησιά μας, η Μήλος, η Κίμωλος, η Σίφνος και η Σέριφος, από τόποι εξορίας που ήταν, έγιναν σήμερα ζηλευτοί προορισμοί ανά την υφήλιο. Σε αυτό συνέβαλα και εγώ με αγώνες, προσπάθειες και σκληρή δουλειά.

Όπως λοιπόν ήδη έχω αποδείξει και αφού με αναδείξατε Νομαρχιακό Σύμβουλο (2007-2010), Έπαρχο (2011-2014) και πρώτο (1ο) σε σταυρούς υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο το 2014, ζητώ πάλι την ευκαιρία να προσφέρω όσα μπορώ, τώρα που έχω μεγαλύτερη πείρα και γνώσεις και είμαι απαλλαγμένος από «Υπηρεσιακά βαρίδια» .

Δεν τάζω πράγματα τα οποία δεν πιστεύω, δεν ξέρω, δεν μπορώ να κάνω και δεν εξαρτώνται από μένα. Υπόσχομαι μόνο ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια, συνεργασία και σκληρή προσπάθεια, για να πετύχουμε μαζί ότι καλύτερο ονειρευόμαστε.

                                                                      

 

 

 

Με εκτίμηση

                                                                ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

                                                              υπ. Περ/κός Σύμβουλος  

 

 

 

Ακολουθήστε μας