ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΝΗΣΙΑ

Εκλογές 2019

Υποψήφια στο Κερατσίνι η Μαρινίκη Κολιαράκη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Κερατσίνι είναι η συμπατριώτισά μας Μαρινίκη Κολιαράκη. Η Μαρινίκη κατεβαίνει με την παράταξη ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και με ανάρτησή της στο σελίδα της στο FB, αναφέρει τα εξής:

 

Το έπαθα κι εγώ
Είμαι κι εγώ υποψήφια με τον #άλλο_δρόμο, αν και δεν πιστεύω ότι η συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές είναι ο μόνος ούτε ο κύριος τρόπος για να συμμετέχεις στην πόλη που ζεις.

Πήρα λοιπόν την απόφαση και #κατεβαίνω.Γιατί τα τελευταία χρόνια, το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα άλλαξαν. Ο δήμος έγινε φιλικός για τους δημότες, ένας νέος δημόσιος χώρος δημιουργήθηκε, τα δημοτικά κτήρια και οι δημοτικοί κινηματογράφοι απέκτησαν ζωή. 

Πιστεύω στην ανάγκη μιας νέου τύπου συμμετοχικής (συν)διοίκησης. Για να υπάρχει όμως η δυνατότητα για αυτό, πρέπει αυτός ο χώρος να παραμείνει δημόσιος, να γίνει υπόθεση των δημοτών και αφορμή για να μάθουμε να κουβεντιάζουμε και να συνυπάρχουμε, αποδεχόμενες και αποδεχόμενοι ο ένας τη διαφορετικότητα του άλλου, γιατί κάθε άτομο είναι διαφορετικό κι αυτή η πολυμορφία είναι ο πλούτος κάθε κοινότητας. 

Γι ' αυτό αξίζει να στηρίξουμε τον Χρήστο Βρεττάκο.

Ακολουθήστε μας