ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΝΗΣΙΑ

Εκλογές 2019

Ανακοίνωση νέου Δημοτικού Συνδυασμού "ΣΙΦΝΟΣ εν δράσει" – Παρουσίαση Υποψηφίων

Ανακοίνωση νέου Δημοτικού Συνδυασμού "ΣΙΦΝΟΣ εν δράσει" – Παρουσίαση Υποψηφίων

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Φίλες και φίλοι,

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, με πίστη και προσήλωση στην δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, αυτοδιοικητική εμπειρία και γνώση, καθώς και τόλμη και αφοσίωση στα θέματα που απασχολούν τη Σίφνο, δηλώνω την πρόθεσή μου να θέσω υποψηφιότητα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως επικεφαλής της νέας ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Σίφνος εν δράσει».

Είναι ηθική υποχρέωση του κάθε πολίτη να συμμετέχει ενεργά στα κοινά του τόπου του. Γι’αυτό, υπό τις παρούσες συνθήκες, θεώρησα χρέος μου να μην μείνω απαθής θεατής και να επαναδραστηριοποιηθώ στα αυτοδιοικητικά του νησιού μας.

Η απόφασή μου αυτή, γνωρίζοντας καλά τις απαιτήσεις, τις θυσίες και τον αγώνα που πρέπει να κάνω, δεν ήταν εύκολη. Έλαβα όμως υπόψη την αγωνία και το κάλεσμα πολλών επαγγελματιών, την προτροπή συμπατριωτών και την γνώμη αρκετών φίλων. 

Όλοι εμείς στο «Σίφνος εν δράσει», ενεργοί πολίτες που ζούμε, αγωνιούμε, εργαζόμαστε, και δημιουργούμε στη Σίφνο ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο, ενώσαμε τις δυνάμεις μας για το κοινό συμφέρον και ζητάμε την στήριξή σας, έχοντας τη διάθεση, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρινή πρόθεση συνεργασίας, να εργαστούμε σκληρά, προκειμένου να συμβάλλουμε, τόσο στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί μας, όσο και στην προστασία, την ανάδειξη και ανάπτυξή του.

Μαζί με τους συνεργάτες μου, σας καλούμε να έρθετε κοντά μας.

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που δημιουργήθηκε λόγω των παρουσών αναγκών και συνθηκών που παρουσιάστηκαν στο νησί μας, ακολουθώντας τα δημοκρατικά αντανακλαστικά που προτάσσουν την πολυφωνία σε όλες τις βαθμίδες του δημόσιου βίου.

Είμαστε μία ευέλικτη, ικανή και συμπαγής ομάδα ανθρώπων που προέρχεται από τον χώρο των επαγγελματιών – επιχειρηματιών, με βαθιά γνώση των θεμάτων που απασχολούν το νησί μας, καθώς και όσων πρόκειται ν’ακολουθήσουν.

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων με ξεκάθαρες αρχές, όραμα, απαρέγκλιτες θέσεις και απόψεις, τις οποίες σταθερά υπηρετούμε και στηρίζουμε εμπράκτως.

Μία ομάδα ανθρώπων με ξεχωριστές ταυτότητες στο πολιτικό γίγνεσθαι, τις οποίες δεν αποποιούμεθα, παρά χρησιμοποιούμε διαχρονικά και αθόρυβα για το καλό του τόπου μας!

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που μας ενώνουν οι κοινές ανησυχίες για μία Σίφνο που έχει την προοπτική και αξίζει να έχει και την ανάλογη θέση και την ανάπτυξη που της αναλογεί.

Μας φέρνει κοντά ένας κοινός στόχος… να προσφέρουμε στον Δήμο Σίφνου το μέλλον που του αξίζει. Για ένα καλύτερο Αύριο!

Η επικεφαλής του Συνδυασμού "ΣΙΦΝΟΣ εν δράσει"

Φραγκίσκα Θεολόγου-Βλαχουτσάκου, Υποψήφια Δήμαρχος Σίφνου

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΣΙΦΝΟΣ εν δράσει»

ΦΡΑΓΚΙΣΚΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΥ ΣΙΦΝΟΥ

ΑΡΜΕΛΙΝΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

ΑΤΣΟΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΤΣΟΝΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΙΑΡΕΜΕΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΖΑΜΠΕΛΗΣ-ΚΟΙΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ

ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΜΑΡΟΥΛΗ-ΠΡΟΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΟΥΣΟΥΡΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΠΕΦΑΝΗ ΣΕΒΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΟΛΕΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΡΑΦΕΛΕΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΣΚΑΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ακολουθήστε μας