ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΝΗΣΙΑ

Κυκλάδες – Νησιά

Αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης, αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού  On line η εξυπηρέτηση του κοινού

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης, αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊού Sars–Cov-2. Παράλληλα αναστέλλονται οι εκτός έδρας μετακινήσεις του προσωπικού, εκτός των κατεπειγουσών περιπτώσεων.

Ειδικότερα, λαμβάνοντας υπόψιν  το άρθρο 5 παρ. 6 και 7 της από 11/3/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού και την έκτακτη ανάγκη λήψης μέτρων πρόληψης και περιορισμού της διάδοσής του,  ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε:

  • Την αναστολή της εξυπηρέτησης του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις η είσοδος συναλλασσομένων στην υπηρεσία θα επιτρέπεται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο υπάλληλο, προκειμένου να προγραμματιστεί η συνάντηση και να επιτραπεί η είσοδος στο χώρο της υπηρεσίας.
  • Την αναστολή των εκτός έδρας μετακινήσεων του πάσης φύσεως προσωπικού εκτός από κατεπείγουσες περιπτώσεις, για τις οποίες θα δίνεται η σύμφωνη γνώμη του αρμοδίου για την Πολιτική Προστασία Αντιπεριφερειάρχη.
  • Στις υπηρεσίες της Περιφέρειας όπου παρατηρείται συνωστισμός εργαζομένων, δύναται να εφαρμοστεί κυλιόμενο ωράριο, κατόπιν εισήγησης του Προϊσταμένου της υπηρεσίας και απόφαση του αρμοδίου για την Πολιτική Προστασία Αντιπεριφερειάρχη.

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα πραγματοποιείται με ηλεκτρονικά μέσα  

(http://online.pnai.gov.gr/politis/search.php)

Ακολουθήστε μας