ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΝΗΣΙΑ

Κυκλάδες – Νησιά

Μέχρι αύριο Σάββατο 30 Μαΐου οι εγγραφές στην πλατφόρμα του Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Μέχρι αυριο Σάββατο 30/5 στις 18:00 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εγγράφονται στην πλατφόρμα του Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Σκοπός του σεμιναρίου να καλύψει μία πραγματική ανάγκη ζωτικής σημασίας για την επανεκκίνηση των τουριστικών επιχειρήσεων και την απασχόληση των εργαζομένων σε μια τουριστική περίοδο εν μέσω πανδημίας.

Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και το Σάββατο 30 Μαΐου στις 18:00, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από όλα τα επαγγέλματα του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παρακολούθησης στα σεμινάρια τηλεκατάρτισης πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τον COVID-19, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί από την Κυβέρνηση.

Κάθε εκπαιδευόμενος, από την άνεση του σπιτιού του ή του γραφείου του, μπορεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί, με μόνο εξοπλισμό υπολογιστή ή tablet.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί αποκλειστικά διαμέσου πλατφόρμας τηλεκατάρτισης, και θα είναι συνδυασμός σύγχρονης διδασκαλίας 2 ώρες online με εκπαίδευση, όπου ο εκπαιδευόμενος Στο τέλος της εκπαίδευσης, θα λάβετε τη βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία στη συνέχεια θα αποσταλεί ηλεκτρονικά, σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά).

Τα προγράμματα των σεμιναρίων θα καλύψουν πλήρως τις εξής βασικές κατηγορίες:

1. Ξενοδοχειακού Κλάδου / Τουριστικά Καταλύματα / Κατασκηνώσεις

2. Επισιτιστικού Κλάδου / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ

3. Μεταφορές Προσώπων (Rent a car, τουριστικά λεωφορεία, κ.λπ.)

Ακολουθήστε μας