ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΝΗΣΙΑ

Κυκλάδες – Νησιά

Ο πρώην δήμαρχος Πάρου πέθανε από κορονοϊό και όλα τα τεστ έβγαιναν αρνητικά

Αρνητικά είχαν βγει τα δύο τεστ στα οποία υποβλήθηκ ο πρώην δήμαρχος Πάρου, Χρήστος Βλαχογιάννης, που πέθανε από κορονοϊό το απόγευμα του Σαββάτου 

Η κόρη του Χρήστου Βλαχογιάννη, του πρώην δημάρχου της Πάρου που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορονοϊό, μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή LIVE NEWS με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, για τον πολύτιμο χρόνο που χάθηκε μέχρι την εισαγωγή του πατέρα της στο νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς όλα τα τεστ έβγαιναν αρνητικά.

 

Η κ. Βλαχογιάννη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα parianostypos.gr, τόνισε ότι ο πατέρας της επισκέφθηκε την ηλικιωμένη μητέρα του σε χωριό των Τρικάλων η οποία ήταν άρρωστη με συμπτώματα εμετού, διάρροιας και πυρετού και η διάγνωση που έγινε από γιατρό ήταν γαστρεντερίτιδα. 'Όμως απ΄ότι αποδείχτηκε ήταν κορονοϊός.

Ο Χρήστος Βλαχογιάννης, ενώ βρισκόταν στο χωριό, παρουσίασε πυρετό και δύο ημέρες μετά, έκανε τεστ αντισωμάτων για κορονοϊό το οποίο προμηθεύτηκε από φαρμακείο και βγήκε αρνητικό. Τρεις μέρες μετά και ενώ είχε 38 πυρετό γύρω επί τέσσερις ημέρες, έκανε ιδιωτικά μοριακό τεστ και πήρε την απάντηση ότι ήταν επίσης αρνητικό.

Ακολουθήστε μας