ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΝΗΣΙΑ

Κυκλάδες – Νησιά

Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου

Απίστευτη εξέλιξη έχει η υπόθεση της δολοφονίας του 69χρονου ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη στην Σαντορίνη, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στην επιχείρησή του.

Δράστης του στυγερού εγκλήματος φέρεται να είναι ένας νεαρός ηλικίας μόλις 20 ετών Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ήδη έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, καθώς ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε.

Αιτία είναι οι οικονομικές διαφορές, όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο Open TV. Ο 69χρονος φέρεται να είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με τον νεαρό, οι δύο άνδρες καυγάδισαν και σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο νεαρός προέβη στο έγκλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι οικονομικές διαφορές δεν ήταν μεγάλες και το φονικό έγινε μόλις για 200 ευρώ! Ο νεαρός εργάζονταν στο ξενοδοχείο του Χάλαρη και ισχυρίζεται ότι ο 69χρονος του χρωστούσε χρήματα και δεν του τα έδινε. Οι δυο τους καυγάδησαν και όταν η κατάσταση ξέφυγε, ο 20χρονος θόλωσε και σκότωσε τον ξενοδόχο. Σύμφωνα με την ομολογία του, τον έδειρε μέχρι να ξεψυχήσει.

Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε κάνει, έβαλε φωτιά στο χώρο του ξενοδοχείου προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του, ωστόσο υπήρχαν σημαντικά στοιχεία που έδειχναν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς δίπλα από τον ξενοδόχο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος. Η φωτιά ξέσπασε σε ένα μικρό κουζινάκι. και αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν ότι ο 69χρονος δεν πρόλαβε να σωθεί, παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά ήταν μικρής έκτασης.

Αυτό σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε στο σημείο έχει κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν σοβαρά την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο χώρο υπήρχε χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν άθικτο ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη παραβίασης του ξενοδοχείου ούτε σημάδια αναστάτωσης του χώρου.

Σημειώνεται ότι ο ξενοδόχος ζούσε μόνος του. Δεν είχε σύζυγο ή παιδιά και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Την έρευνα έχει αναλάβει το τοπικό Τμήμα της Σαντορίνης, το οποίο, ωστόσο, συνεργάζεται με τις αστυνομικές εγκληματολογικές υπηρεσίες της Αθήνας.

 

cyclades24.gr

Ακολουθήστε μας