ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΝΗΣΙΑ

Κυκλάδες – Νησιά

Τι γίνεται στη Σίφνο; Δέκα ήδη τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Την ίδια ώρα που το ιικό φορτίο στις Κυκλάδες φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαμηλό, η Σίφνος δοκιμάζεται από τα συνεχόμενα κρούσματα κορονοϊού.

Ο Δήμος Σίφνου βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση, με συνεχόμενες ανακοινώσεις στις οποίες κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους κατοίκους του νησιού, υπενθυμίζοντάς σε κάθε περίπτωση, την ανάγκη τήρησης των μέτρων.

Με σημερινή του ανακοίνωση, γνωστοποίησε πως ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφτασε στα δέκα (10), κάτι που προκαλεί εύλογα την ανησυχία, στις τάξεις των ανθρώπων του νησιού.

Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε σήμερα, 8.12.2020, από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο νησί μας έφτασε πλέον στα δέκα (10).

Σε αυτή τη δύσκολη περίσταση νιώθουμε την ηθική υποχρέωση, εκτός από τις επαναλαμβανόμενες προειδοποιήσεις μας για την ανάγκη τήρησης όλων των μέτρων προστασίας, να απευθύνουμε μια επιπλέον έκκληση: να αποτρέψουμε με τη στάση και την υπεύθυνη συμπεριφορά μας την αναπαραγωγή και διακίνηση ανυπόστατων «ειδήσεων» και παράλληλα να επιδείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας που επιβεβαιωμένα έχουν νοσήσει.

Ευχόμαστε γρήγορη και ταχεία έξοδο από αυτή τη δοκιμασία!

Σε αυτήν την τόσο δυσάρεστη «περιπέτεια» ας είμαστε αλληλέγγυοι και ας ενώσουμε τις ευχές και τις προσπάθειές μας ώστε να «βγούμε» όλοι μαζί το γρηγορότερο δυνατόν αλώβητοι από αυτήν!

Σίφνος, 8.12.2020

Ακολουθήστε μας