ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΝΗΣΙΑ

Κυκλάδες – Νησιά

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

 

Με 27 εκθέτες-παραγωγούς από 15 νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2023, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον Πειραιά.

Οι παραγωγοί από Άνδρο, Κέα, Κίμωλο, Κύθνο, Νάξο, Πάρο, Σίκινο, Σύρο, Σχοινούσα, Τήνο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Ρόδο και Σύμη θα εκθέσουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο που εξασφάλισε και το διαθέτει στους παραγωγούς προϊόντων μέλισσας η ΠΝΑΙ, με απώτερο σκοπό την προβολή και τη διάθεσή τους στην αγορά.

Παράλληλα με το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί και το 14ο Συνέδριο του Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας με πολλά ενδιαφέροντα θέματα, όπως τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μέλισσας, η αυθεντικότητα του ελληνικού μελιού, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Β-ΤΗΕΝΕΤ (Μελισσοκομικό Δίκτυο) κ.λπ.
Επίσης θα γίνει η απονομή του 3ου Διαγωνισμού ελληνικού μελιού ανώτερης ποιότητας.

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πρωτογενούς Τομέα, ΦιλήμοναςΖαννετίδης.

Ακολουθήστε μας