ΚΙΜΩΛΟΣ

Κίμωλος

Στην Κίμωλο αντιπροσωπεία του Κέντρου Υγείας Μήλου

Στις 05/05/2020, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Κωνσταντίνος Μακρής,  συνοδευόμενος από την υπεύθυνη για τον συντονισμό της επιστημονικής λειτουργίας του Κ.Υ. Μήλου, κυρία Ευμορφία Βαλλά, πραγματοποίησαν προγραμματισμένη επίσκεψη στο Περιφερειακό Ιατρείο Κιμώλου, το οποίο υπάγεται στον χώρο ευθύνης τους.

Προηγήθηκε συνάντηση, με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Βεντούρη και τον αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Σάρδη, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα υγείας που απασχολούν την Κίμωλο, σε συνδυασμό με την πανδημία.

Αποφασίστηκε ότι,  είναι  απαραίτητο, παρόμοιες συναντήσεις να γίνονται πιο συχνά, διότι είχαν συσσωρευτεί πολλά θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Κατόπιν, ακλούθησε πολύωρη συνάντηση με τους δυο γιατρούς του Περιφερειακού Ιατρείου, δίνοντας απαντήσεις και λύσεις  σε υπηρεσιακά θέματα που είχαν προκύψει.

Θέλω να ευχαριστήσω, το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους Κιμώλου, για την υποδοχή και την φιλοξενία που μας επεφύλαξαν, αλλά και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους προς το Περιφερειακό Ιατρείο Κιμώλου.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Μακρής

Πρόεδρος  Δ/Ε  Κ.Υ. Μήλου

Ακολουθήστε μας