ΚΙΜΩΛΟΣ

Κίμωλος

Ο εορτασμός της Οσίας Μεθοδίας στον Πειραιά

Πραγματοποιήθηκε και φέτος ο πανηγυρικός εορτασμός της μνήμης της Οσίας Μεθοδίας από τον Σύνδεσμο των Απανταχού Κιμωλιών “Η Οδηγήτρια”.

Ο στολισμός των εικόνων της Οσίας Μεθοδίας ,έγινε με δαπάνη της κας Νικολέτας (Λέτας) Αφεντάκη εις μνήμην του  συζύγου της Γιάγκου Αφεντάκη (Παπαγιαννίκου).

 

Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ταμπουριών Πειραιώς την Τέταρτη 4  Οκτωβρίου 2023 και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 για να τιμήσουν με την παρουσία τους την Κιμωλιάτισσα Οσία που τόσο ευλαβούνται και να την παρακαλέσουν για την βοήθεια της!

«Οικοδεσπότες» για λογαριασμό του  Συνδέσμου, ήταν η Γενική Γραμματέα κα. Ειρήνη- Μαρία Ματ. Μουστάκα ,τα Μέλη, κα Φλωρίτα Παρ. Καταγά , κος. Αλέκος Ιωάν. Βεντούρης, κος Αλέξανδρος Ματ. Βεντούρης και  ο κος Χαράλαμπος Γεώρ. Λογοθέτης.

 

Στον πανηγυρικό εορτασμό την Τέταρτη 4  Οκτωβρίου 2023 βρέθηκαν μαζί μας στο ιερό ναό και οι βουλευτές του νομού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κος Μάρκος Καφούρος και ο κος Φίλιππος Φόρτωμας.

Επίσης παραβρέθηκαν οι τέως πρόεδροι κος Πασχάλης Συρίγος της ΟΣΥΜΙΚ και κος Θεόδωρος- Γεράσιμος Μαγκανιώτης του Συνδέσμου μας.

Οι προσκλήσεις, οι αφίσες και ο τελαρωμένος μουσαμάς που τοποθετήθηκε στην είσοδο του Ιερού Ναού , είναι μια δωρεά της κας. Ροδιάς Πατ. Βεντούρη εις μνήμην του πατερά της Πατροκλου.

Ευχαριστούμε  όσους παραβρέθηκαν αυτές τις δυο ημέρες στον εορτασμό της Οσίας Μεθοδίας και ευχόμαστε ολόψυχα να μας αξιώσει να εορτάσουμε την μνήμης της και την επόμενη χρονιά.

 

 

Για τον Σύνδεσμο των Απανταχού Κιμωλίων ”Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ”

Ο Πρόεδρος

Η Γενική Γραμματέας

Κωνσταντίνος Ιωάν. Βεντούρης

Ειρήνη-Μαρία Ματ. Μουστάκα

Ακολουθήστε μας