LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Live ενημέρωση

Καιρός: Επιδείνωση από σήμερα, εντονα φαινόμενα Πέμπτη - Παρασκευή

  • Σε ισχύ έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές την Πέμπτη και Παρασκευή
  • Η θερμοκρασίαθα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι την τοπικά θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ και πιθανόν στο Ιόνιο σήμερα το βράδυ και τα 9 μποφόρ

 

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται σταδιακή επιδείνωση του καιρού από το βράδυ και από τα νοτιοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα νοτιότερα τμήματα της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, που τη νύχτα θα ενταθούν και θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7, που θα ενισχυθούν στα 6 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 26-03-2020

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και εκ νέου από τις βραδινές ώρες στη δυτική Ελλάδα. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη μέχρι το απόγευμα και από το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα.Κατά διαστήματα στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, οι οποίες τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους πυκνές στην Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά (ενδεικτικό υψόμετρο 900 μέτρα). Από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια νοτιοανατολικοί 6 με 8μποφόρ. Στα υπόλοιπα από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Επιδείνωση από σήμερα, εντονα φαινόμενα Πέμπτη - Παρασκευή

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-03-2020

Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια καταιγίδες, που θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Τις πρωινές ώρες στη δυτική Ελλάδα, την ανατολική Πελοπόννησο,την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία και πιθανώς στις νοτιότερες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά (ενδεικτικόυψόμετρο 900 μέτρα). Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και νότια νότιοινοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα πελάγη το πρωί τοπικά 8 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στα υπόλοιπα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 και στοβόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Επιδείνωση από σήμερα, εντονα φαινόμενα Πέμπτη - Παρασκευή

ΣΑΒΒΑΤΟ 28-03-2020

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα κυρίως στην ανατολική και τη νότια χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Σταδιακά ο καιρός στα δυτικά θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ στα υπόλοιπα από δυτικές με την ίδια ένταση και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός: Επιδείνωση από σήμερα, εντονα φαινόμενα Πέμπτη - Παρασκευή

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-03-2020

Στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα νότια. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα σταματήσουν.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Καιρός: Επιδείνωση από σήμερα, εντονα φαινόμενα Πέμπτη - Παρασκευή

Βροχές στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με συννεφιά και βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι και η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου, δηλαδή κάτω από τα κανονικά για την εποχή.

Καιρός: Επιδείνωση από σήμερα, εντονα φαινόμενα Πέμπτη - Παρασκευή

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με βροχές

Νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη και βροχές το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Επιδείνωση από σήμερα, εντονα φαινόμενα Πέμπτη - Παρασκευή

 

News247.gr

Ακολουθήστε μας