LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Live ενημέρωση

Jean-Marie Lepaire: άλλο ένα παράξενο αγέρι στο μπουγάζι

Ο Jean-Marie Lepaire , είχε σήμερα το πρωί στις 10:00 ραντεβού με το θάνατο .... έχει κανονίσει με το ελβετικό "ΙΚΑ " ευθανασία  , γιατί πάσχει από τη νόσο του Stephen Hawkins που στην περίπτωσή του είναι  πολύ επιθετική ....  ο Jean-Marie είναι ο άνθρωπος που του ανήκε και διαχειρίζονταν την webcamera στη Πελεκούδα ... που μας έχει χαρίσει  χιλιάδες virtual ηλιοβασιλέματα. Η γνωστή κάμερα των Πολλωνίων που για κάποιο άλλο λόγο είχε σταματήσει να μεταδίδει εδώ και καιρό. Εζησε πάνω από 20 χρόνια στο νησί, βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη, έκανε γνωστή τη Μήλο σε πάρα πολλούς Ελβετούς και αγαπούσε να πίνει το ελληνικο κρασάκι του, βλέποντας αυτο το μοναδικό τοπίο, ακούγοντας πάντα καλή μουσική.
Ενας άνθρωπος ήσυχος, νοικοκύρης, ευγενής, λάτρης της Μήλου, έφυγε το φθινόπωρο απ΄το νησί για να ξανάρθει.
Αλλος ένας εραστής της Μήλου, δεν θα θα ξαναέρθει.
Αλλο ένα παιχνίδι της ζωής,
άλλο ένα παράξενο αγέρι στο μπουγάζι.
 
Διαβάστε τη χθεσινή ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο FB:
 
Σε όλους τους φίλους μου στο Facebook .... 

Η ασθένεια (ALS ή αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση) που σας ανακοίνωσα πριν από μερικούς μήνες ήταν ιδιαίτερα επιθετική μαζί μου. Ο φυσικός Stephen Hawking, ο οποίος αγωνιζόταν με το ίδιο πρόβλημα, είχε λίγο περισσότερη ανάπαυλα από εμένα 🙂 , φαίνεται ότι φτάνω στο τέλος της ζωής μου, μία ή δύο μέρες το πολύ! 

Πριν φύγω, θέλω να σας ευχαριστήσω για τη φιλία και την αφοσίωσή σας . 

Ο σκύλος μου Souzy που με συνόδεψε πιστά στα ταξίδια μου για σχεδόν 15 χρόνια τα πάει καλά και θα τοποθετηθεί με την κόρη μου. 

Αντίο σε όλους .... 

Jean-Marie Lapaire
 
Καλό ταξίδι καλέ Ελβετο - Πολλωνιάτη!
 
 

Ακολουθήστε μας