LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Live ενημέρωση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΗΛΟΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

 

ΜΗΛΟΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ

 

Οι τουριστικοί επιχειρηματίες έχουν διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη του τουρισμού στη Μήλο, επενδύοντας σε υποδομές, καταλύματα, εστίαση και άλλες τουριστικές υπηρεσίες που έχουν κάνει το νησί ελκυστικό προορισμό για τους επισκέπτες. Αντίθετα, ο Δήμος Μήλου υστέρησε διαχρονικά στην δημιουργία βασικών υποδομών, που θα εξασφάλιζε μια βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη .

Όμως, οι τελευταίες εξελίξεις καθιστούν πλέον, το τουριστικό μέλλον της Μήλου να τελεί υπό αμφισβήτηση λόγω των ανεύθυνων και υποβολιμαίων, όπως αποδεικνύεται, ενεργειών της νυν δημοτικής αρχής, που αποτελούν τροχοπέδη κατά του τουρισμού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται έκδηλη ανησυχία στους τουριστικούς επιχειρηματίες του νησιού μας.

Οι πρόσφατες αποφάσεις της σφράγισης της παραλίας του Παπάφραγκα και ο αποκλεισμός του Κλέφτικου είναι απολύτως ανεξήγητες και απαράδεκτες.

Επιπλέον, η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της δημοπρασίας των παραλιών με αποκλειστική ευθύνη του Δήμου Μήλου, επιφέρει σημαντικές οικονομικές απώλειες στους επιχειρηματίες που επενδύουν σε αυτόν τον τομέα και το κυριότερο, δημιουργεί κλίμα δυσαρέσκειας στους τουρίστες που διαμαρτύρονται για την απουσία οργανωμένων παραλιών, που αποτελούν μέρος της άνεσης και απόλαυσής τους.

Οι επισκέπτες της Μήλου μάς προτιμούν για τις αξέχαστες και αυθεντικές εμπειρίες που τους παρέχουμε τα τελευταία χρόνια και δεν δύναται κανένα αλλότριο συμφέρον να τους τις στερήσει.

Αποτελεί ύψιστο καθήκον της νυν δημοτικής αρχής να προστατεύει τον τουρισμό της Μήλου ,και οι όποιες ανεύθυνες ενέργειες πρέπει να σταματήσουν.

Το μέλλον της Μήλου εξαρτάται από την συνεργασία και αποτελεί καθήκον όλων μας να διασφαλίσουμε την αειφόρο ανάπτυξή της.

 

Προτείνουμε:

Άμεση δημιουργία φορέα διαχείρισης και προστασίας του Κλέφτικου, Παπάφράγκα, Σαρακίνικου και λοιπών μνημείων απεριόριστου κάλλους και τουριστικού ενδιαφέροντος προς άμεση διευκόλυνση των επαγγελματιών και επισκεπτών του Νησιού μας.

 

Υποψήφιος δήμαρχος

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΑΛΛΗΣ

Ακολουθήστε μας