LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Live ενημέρωση

ΣΥΡΙΖΑ Μήλου: Πώς θα γίνει η εκλογική διαδικασία της Κυριακής

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί και θα διαρκέσει ως τις 8 το βράδυ και για τη Μήλο θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου.

Σε αυτή την καινοτόμο διαδικασία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα μέλος ή φίλος/η κόμματος συναποφασίζει για ένα κομματικό ψηφοδέλτιο και επιλέγει ο ίδιος/α ποιοι/ες θέλει να τον εκπροσωπήσουν στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και οι φίλοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι/ες θα προσέλθουν την 14η Απριλίου στα εκλογικά τμήματα (8 π.μ. ως 8 μ.μ.).

Ο/η εκλογέας που θα ψηφίσει με φυσική παρουσία θα μπορεί να επιλέξει τους/τις υποψήφιους/ές μόνο της Περιφέρειας στην οποία ανήκει το Εκλογικό Τμήμα στο οποίο προσέρχεται.

Η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου στην οποία ανήκει η Μήλος θα εκλέξει έναν υποψήφιο και στο ψηφοδέλτιο θα μπορεί να μπει μέχρι ένας σταυρός προτίμησης.

Υπενθυμίζεται πως τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι φίλοι/ες καθώς επίσης και οι κάτοικοι του εξωτερικού που επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά είχαν κληθεί να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής (με ακριβή στοιχεία επικοινωνίας) για την προκριματική ψηφοφορία.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΜΗΛΟΥ

Ακολουθήστε μας