ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Δήμος Μήλου: Πρωτοβουλίες στην πράξη για την καθαριότητα και τα απορρίμματα

 

Η νέα Δημοτική Αρχή Μήλου, στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει το πολυετές πρόβλημα της αποκομιδής απορριμμάτων, προβαίνει στην επισκευή των απορριμματοφόρων οχημάτων του Δήμου και ενισχύει το στόλο του, αγοράζοντας δύο απορριμματοφόρα με ίδια κεφάλαια και άλλο ένα με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς επίσης και πρόσληψη ανθρώπινου δυναμικού και στο τμήμα καθαριότητας.

Ο Δήμος Μήλου είχε αδρανοποιήσει τις λειτουργίες του και στην αποκομιδή των απορριμμάτων, αφού από το έτος 2006 δεν είχε αγοράσει όχημα, προσπαθώντας -δαπανηρά, ανεπιτυχώς και με «μπαλώματα»- να επισκευάσει τα ήδη υπάρχοντα, αφήνοντας τα σκουπίδια να ‘μολύνουν’ την ομορφιά του νησιού μας.

Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, για μια υγιή καθημερινότητα, με σωστές δομές, συνεργασία, διαφάνεια και συνέπεια λόγου-έργων.

Θα επανέλθουμε με νέες ενημερώσεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη Μήλο, κατά την επίλυσή τους και μόνον. Επιλέγουμε να παρουσιάσουμε τα προβλήματα κατά τη λύση τους, μιλώντας με τα έργα μας και όχι βάσει του τι παραλάβαμε την 01/09/2019.

Δεν φωτίζουμε τα προβλήματα, τα διορθώνουμε!  

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios