ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Τον ερχομό των άγιων ημερών των Χριστουγέννων γιόρτασε το ΚΑΠΗ Μήλου

Το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) Δήμου Μήλου γιόρτασε τον ερχομό των άγιων ημερών των Χριστουγέννων με δύο όμορφες εκδηλώσεις, παρέα με τα μέλη του και τα εγγονάκια τους, στην αίθουσα όπου στεγάζεται.

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μελών του Κ.Α.Π.Η, η θεατρική του ομάδα παρουσίασε την παράσταση ΄΄Πρωτοχρονιάτικα Μπερδέματα΄΄προκαλώντας άφθονο γέλιο και θερμό χειροκρότημα από το κοινό της κατάμεστης αίθουσας.

Η παράσταση επαναλήφθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 για τα εγγονάκια των μελών του Κ.Α.Π.Η. και τους φίλους που παρευρέθηκαν. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες, έβαλαν την ψυχή τους και μετέδωσαν το κέφι, τη ζωντάνια και την αγάπη τους προς τη νέα γενιά.  

Τη βραδιά ολοκλήρωσε η παρουσίαση του θεατρικού έργου με τίτλο ΄΄ Η απαγωγή του Αη Βασίλη΄΄ από την ομάδα παιδιών του κατηχητικού σχολείου Ενορίας Πέρα Τριοβασάλου,  με επικεφαλής τον Πατέρα Κωνσταντίνο. Τα παιδιά, αυθόρμητα και απολαυστικά στους ρόλους τους  ενθουσίασαν το πολυπληθές  κοινό.

Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Εμμανουήλ Μικέλης και οι Αντιδήμαρχοι κ. Γεώργιος Κούρτης και κ.  Νικόλαος Ζούλιας , συνεχάρησαν τους συντελεστές των  εκδηλώσεων και τους συμμετέχοντες στις παραστάσεις, ενώ ευχήθηκαν σε όλους, χρόνια πολλά, υγεία και οικογενειακή ευτυχία για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ευχές επίσης απηύθυναν οι παρευρισκόμενοι σεβαστοί πατέρες τις Εκκλησίας, π. Σταύρος και π. Κώστας  καθώς και η Κοινωνική Λειτουργός του Δήμου Μήλου κ. Αθηνά Τζίκα.

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα δώρα του και όλοι μαζί ψάλλανε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, στέλνοντας ευχές για χαρούμενες γιορτές.

Θερμές ευχαριστίες για τις προσφορές τους

  • Στο Σύλλογο Καρναβαλιστών Μήλου (ΣΥ.ΚΑ.Μ.) για τη διάθεση κουστουμιών και αξεσουάρ από το βεστιάριό του
  • Στο κατάστημα FOTORAMA για τη βιντεοσκόπηση της παράστασης.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ !!!

imageimageimageimage

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios