ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μανδρακίων ευχαριστεί για την εκδήλωση των Θεοφανείων

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μανδρακίων Μήλου,

Ευχαριστεί όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εορτής των Θεοφανείων στα Μανδράκια στις 6 Ιανουαρίου 2020.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τους ιερείς που τίμησαν με την παρουσία τους την εορτή και συγκεκριμένα τους πατέρες Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου και Σταύρο Ζούλια.

Ευχαριστεί τον Δήμο Μήλου και την IMERYS , επίσης ιδαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Κούρτη Γεώργιο που παρέστη και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Μωραΐτη Μιχάλη, Κ. Δαμουλάκη Γεράσιμο, Κ Βαμβακάρη Σοφία τον κ. Καμακάρη Βασίλειο κ. Λιβανό Παναγιώτη, τον πρόεδρο Κοινότητας Αδάμαντα κ. Μωραΐτη Σταύρο, τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τριοβασάλου κ. Λιβάνιο Στυλιανό και την πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου κ. Ψαθά Ανθούσα.

Επιπλέον ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στους ακολούθους για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης:

*Τον μοναδικό βουτηχτή Δενδελάκο Πέτρο που δεν πτοήθηκε από τον έντονο άνεμο και τα παγωμένα νερά και έπιασε με τόλμη τον Τίμιο Σταυρό.

* Την εθελοντική ομάδα που συγκροτήθηκε για την πραγματοποίηση των απαραιτήτων εργασιών στον χώρο απαρτιζόμενους από τους κ. Αντώνιο Καμακάρη, Γεράσιμο Λιλλή, Φίλλιπο Ζανέτη, Στέλιο Καμακάρη , Μάλλη Ελένη , Στέλλα Νίνου καθώς και τους Καβαλιέρο Περικλή και Κουρμουλάκη Καλλιόπη για την παραχώρηση του χώρου  και για  την συμμετοχή τους στην ενίσχυση Ημερολόγια 2020.

*Τους χορηγούς της εκδήλωσης που προμήθευσαν τα εδέσματα και τα ποτά ,τους:

  Βήχο Ιωάννη και  Χριστίνα( Καλός) ,Κουρμουλάκη Καλλιόπη, Μουράτο Νικόλαο (Αρτοποιείο Μουράτος ), Μάλλη Ιωάννη(  Αρτοποιείο ΑΡΤΕΜΙΣ),

Βήχο Μιχάλη(Καλημερα), Χαράλαμπο και Σπύρο Τσιριγώτη,  Άννα και Ελένη Κουρέλη(όμορφη), Βικελής Ιωάννης ( Αρτοποιείο ), Τσιριγώτη Ελένη (Γιασεμί),

Ψαθά Γεώργιο (Παντρεμένος), Καθώς και τα σούπερ μάρκετ:

ΑΛΦΑ ΜΑΡΚΕΤ- Βήχος Δαμιανός,  Α.Β Βασιλόπουλος, ΒΙΔΑΛΗΣ – ΙΝΚΑ, επίσης  και τον  Σύνδεσμο Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου.

*Τα μέλη του Συλλόγου , που βοήθησαν με διάφορους τρόπους και στο μέτρο των δυνατοτήτων τους ο καθένας.

*Τέλος τους επισκέπτες που ήρθαν στα Μανδράκια και συμμετείχαν στην εκδήλωση.

μαζί με τις ευχές μας για Καλή και Δημιουργική Χρονιά, ευχόμαστε σε όλους και του Χρόνου να βρεθούμε στα Μανδράκια ξανά, με υγεία και επιτυχίες οικογενειακές και επαγγελματικές.

                

Για Δ.Σ  του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μανδρακίων  Μήλου:

Ο Πρόεδρος:                                                                                Η Γ. Γραμματέας:

Καβαλιέρος Αντώνιος                                                                Καραμήτσου Σοφία

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ (2016)

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios